Wednesday Addams: Το επίσημο trailer της σειράς για την οποία μιλούν όλοι μόλις κυκλοφόρησε και πρέπει να το δεις! – Όλοι οι νέοι χαρακτήρες και οι ηθοποιοί που μας συστήνονται

13:27 9/10/2022 - Πηγή: iPop

Ακριβώς πάνω στην ώρα για το Halloween, το Netflix επισκέπτεται το αγαπημένο μας μέλος της οικογένειας Addams, και κυκλοφορεί επιτέλους το επίσημο τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά «Wednesday», η οποία θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και είναι στην ουσία μια «live-action κωμωδία ενηλικίωσης». Είναι ένα μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Wednesday Addams

και τις αμέτρητες περιπέτειές της.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Al Gough και Miles Millar, – γνωστοί από τις σειρές «Smallville» και «Into the Badlands». Η φανταστική Οικογένεια Addams, στην οποία είναι βασισμένη ο χαρακτήρας Wednesday είναι σήμερα γνωστή ιδίως μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του ’60, καθώς και τις ταινίες μεγάλου μήκους της δεκαετίας του ’90.

«Wednesday»: H θρυλική οικογένεια Addams επιστρέφει στο Netflix – Δες την επίσημη φωτογραφία και το official teaser

Wednesday Addams: Όλες οι λεπτομέρειες και το επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς

Στο τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά του Netflix, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου και θα αποτελείται από 8 επεισόδια, μας συστήνονται νέοι χαρακτήρες και ηθοποιοί.

Το τρέιλερ αποκάλυψε τον ρόλο της Christina Ricci στη σειρά, ο οποίος καλύπτεται από μυστικότητα από την ημέρα που ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της σειράς. Η Ricci υποδύθηκε την Wednesday Addams στις δύο οικογενειακές ταινίες του Barry Sonnenfeld, το 1991 με τίτλο «The Addams Family» και το 1993 με τίτλο «Addams Family Values». Στο «Wednesday», η Ricci υποδύεται μια δασκάλα στο Nevermore Academy, όπου η Wednesday Addams (Jenna Ortega) ξεκίνησε ως μαθήτρια και όπου θα βελτιώσει τις ψυχικές της ικανότητες.

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Jenna Ortega ως Wednesday, μαζί με το υπόλοιπο καστ που είχε ανακοινωθεί πριν καιρό, όπως η Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, ο Luis Guzmán ως Gomez Addams, η Gwendoline Christie ως Principal Larissa Weems και άλλοι.

Στο καστ πλέον προστίθενται και οι Percy Hynes White ως Xavier Thorpe, Hunter Doohan ως Tyler Galpin, Emma Myers ως Enid Sinclair, Joy Sunday ως Bianca Barclay, Naomi J Ogawa ως Yoko Tanaka, Moosa Mostafa ως Eugene Ottinger, Georgie Farmer ως Ajax Petropolus και η Ricci ως Marilyn Thornhill.

Όσο για τον ρόλο-έκπληξη, στο τρέιλερ, η Wednesday εκπλήσσεται ευχάριστα όταν πίσω από μία υποτιθέμενη απειλή ανακαλύπτει ότι είναι ο θείος της Φέστερ (Fred Armisen), και οι δυο τους οδηγούν μια μοτοσικλέτα.

Η υπόθεση της σειράς

Στο «Wednesday Addams» θα δούμε την Wednesday στα χρόνια της ως μαθήτρια στη Nevermore Academy, όπου η ίδια παλεύει για να εξελίξει τις ψυχικές ικανότητές της, να σταματήσει μία σειρά φόνων που έχουν τρομοκρατήσει την τοπική κοινωνία και να λύσει το υπερφυσικό μυστήριο στο οποίο υπήρξε εμπλοκή των γονιών της πριν από 25 χρόνια, ενώ μέσα σε όλα αυτά έχει να αντιμετωπίσει τις πολύ μπερδεμένες σχέσεις της στην Ακαδημία.

Μπορείς να δεις το τρέιλερ παρακάτω:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Wednesday Addams: Το επίσημο trailer της σειράς για την οποία μιλούν όλοι μόλις κυκλοφόρησε και πρέπει να το δεις! – Όλοι οι νέοι χαρακτήρες και οι ηθοποιοί που μας συστήνονται εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Wednesday Addams, – Όλοι,Wednesday Addams, – oloi