Θέλεις να χάσεις κιλά χώρις γυμναστική; Η επιστήμη σου έχει ευχάριστα νέα

18:13 4/4/2017 - Πηγή: iPop

Αν θέλεις να χάσεις κιλά η εξίσωση είναι απλή: κάψε περισσότερες θερμίδες από εκείνες που καταναλώνεις. Φυσικά αυτό ακούγεται πιο εύκολο από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν αρκετό χρόνο για να γυμναστούν ή πολύ απλά το γυμναστήριο δεν είναι και το αγαπημένο τους μέρος να περάσουν την ώρα τους. Η επιστήμη έχει πολύ καλά νέα για σένα αν ανήκεις σε αυτήν την τελευταία κατηγορία.

Σύμφωνα λοιπόν με τελευταίες έρευνες, μπορείς να κάψεις λίπος χωρίς να περάσεις την πόρτα του γυμναστηρίου. Ο Dr. Steve Faulkner σε πείραμα που διεξήγαγε για το Longborough University, στο Ηνωμένο Βασίλειο, βρήκε ότι με το να απολαμβάνεις ένα καυτό μπάνιο, καις τις ίδιες θερμίδες με μισή ώρα περπάτημα (αν αυτά δεν είναι καλά νέα, τότε δεν ξέρω τι είναι).

Κάτι παρόμοιο είχε υποστηρίξει και φινλανδική μελέτη το 2015, που είχε βρει ότι η σάουνα μειώνουν τον κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού.

Σίγουρα, κανείς δεν προτείνει να εγκαταλείψουμε το γυμναστική και τη δίαιτα και αντί αυτού να καθόμαστε όλη μέρα σε μια σάουνα, γιατί ούτε υγιές είναι ούτε έχει τα ίδια αποτελέσματα, αλλά ένας συνδυασμός και των τριών είναι ιδανικός!

The post Θέλεις να χάσεις κιλά χώρις γυμναστική; Η επιστήμη σου έχει ευχάριστα νέα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα