Τα fashion apps που θα απογειώσουν το στυλ σου!

20:45 9/4/2020 - Πηγή: iPop

Θες να είσαι πάντα στιλάτη, όμως δεν έχεις συνεχώς τις κατάλληλες ιδέες για να το πετύχεις; Με αυτά τα fashion apps θα έχεις πάντα στυλ σε κάθε σου έξοδο. 

Μερικές φορές μπορεί να βαριέσαι, να μην έχεις πολύ όρεξη ή και έμπνευση για να βρεις τι θα φορέσεις, να συνδυάσεις όμορφα και σωστά τα ρούχα σου, να φτιάξεις το δικό σου στυλ που θα σε αντιπροσωπεύει, αλλά θα είναι και συγχρόνως ωραίο και σικ. Εμείς,

όμως, σου έχουμε τη λύση, ώστε να έχεις πάντα ιδέες σχετικά με το ντύσιμό σου από πρωινό μέχρι και βραδινό.

Τα fashion apps που σου χρειάζονται

Like to know it. 

Η εφαρμογή αυτή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε iPhone και Android και είναι σχεδιασμένη ώστε να μπορείς να αγοράσεις το ρούχο που είδες στην αγαπημένη σου instagrammer. Εσύ απλά κάνεις τα like σου και κάποια στιγμή σου έρχεται ένα mail σχετικά με όσα είδες και σου άρεσαν.

View this post on Instagram

Shop @laurabeverlin⁠⁠'s casual cute combo, plus more #StayHomewithLTK inspo, instantly via screenshot with the LIKEtoKNOW.it app | http://liketk.it/2MrGI #liketkit⁠ #StayHomeWithLTK⁠

A post shared by LIKEtoKNOW.it (@liketoknow.it) on Apr 8, 2020 at 4:00pm PDT

Polyvore 

Η εφαρμογή αυτή είναι ιδανική για να ανακαλύψεις νέες τάσεις της μόδας, να “κλέψεις” ιδέες, να εμπνευστείς, αλλά και να εμπνεύσεις άλλους, αφού μπορείς να γίνεις μια ηλεκτρονική στιλίστρια.

View this post on Instagram

No thanks, Monday. Try again next week. (Look by deepwinter)

A post shared by Polyvore (@polyvore) on Apr 2, 2018 at 10:15am PDT

ShopStyle 

Η αναζήτηση στον χώρο της μόδας είναι πιο προσωποποιημένη σε αυτή την εφαρμογή που θα τη βρεις δωρεάν σε iPhone και Android. Θα βρεις σίγουρα κομμάτια που θα σ’ ενδιαφέρουν και θα ταιριάζουν στο στυλ σου.

View this post on Instagram

A whole #womenshistorymonth mood

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τα fashion apps που θα απογειώσουν το στυλ σου!,