Ξέρουμε ποιο είναι το δικό σου mood στην καραντίνα!

18:02 9/4/2020 - Πηγή: iPop

Ποια είναι η δική σου διάθεση στην καραντίνα; Είσαι αγχωμένος, φοβισμένος, στεναχωρημένος ή χαλαρός με ό,τι συμβαίνει γύρω σου; Εμείς ξέρουμε! 

Τα κρούσματα του κορονοϊού αυξάνονται σ’ όλο τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα. Έχουν επιβληθεί ποικίλα μέτρα που σε κάνουν να μένεις μέσα στο σπίτι για πολλές ώρες ή και όλη την ημέρα. Δεν μπορείς να βγεις για έναν καφέ, για ένα θέατρο, σινεμά ή ακόμα και μια βόλτα μέχρι την κολλητή σου. Δεν κάνεις όσα έκανες

πριν και τα πράγματα έχουν αλλάξει αισθητά. Έτσι και η διάθεσή σου έχει επηρεαστεί, δεν είναι όπως ήταν. Κι αυτό γιατί ίσως να σε έχει επηρεάσει αισθητά η όλη κατάσταση είτε ψυχολογικά είτε ακόμα και οικονομικά.

Είναι λογικό. Και πολλές φορές η διάθεση στην καραντίνα μεταβάλλεται ανάλογα με τις εξελίξεις, ανάλογα τη δουλειά σου, τις υποχρεώσεις, ίσως και την πίεση που νιώθεις στο ίδιο σου το σπίτι.

Fake News: Ποιες απ’ αυτές τις οδηγίες για τον κορονοϊό είναι αληθινές; 

Όμως, ποια είναι η δικιά σου διάθεση στην καραντίνα και πώς την ξέρουμε; Μα είναι πολύ απλό! Χάρη σ’ ένα εύκολο και σύντομο τεστ θα μάθεις κι εσύ ποιο είναι το δικό σου mood των ημερών. Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να απαντήσεις σε εννέα εύκολες και σύντομες ερωτήσεις. Όχι γραπτώς, μην τρομάζεις. Κλικάρεις τις εικόνες που προτιμάς ανάλογα με τα γούστα και τα ενδιαφέροντά σου, ανάλογα με το τι τρως, τι σου αρέσει και τι αγαπάς πιο πολύ. Απλά να απαντήσεις αλήθεια έτσι; Άλλωστε, δεν θα το μάθει και κανείς όποιο και να είναι το αποτέλεσμα.

Είσαι έτοιμος για το τεστ;

Αν το τεστ σου βγάλει ότι είσαι αγχωμένος και ανήσυχος με την όλη κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορονοϊού, τότε αυτοί οι τρόποι για να διαχειριστείς το άγχος σου θα σου φανούν πολύ χρήσιμοι!

Διάβασε ακόμα:

Κορονοϊός: Πώς να διαχειριστείς το άγχος και τον φόβο σου;

Photo: Pexels

Το άρθρο Ξέρουμε ποιο είναι το δικό σου mood στην καραντίνα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξέρουμε,xeroume