Το εκπληκτικό που θα συμβεί εάν βάλεις αλόη βέρα μέσα σε μια μπανάνα!

17:20 9/4/2020 - Πηγή: iPop

Τι περίεργο είναι πάλι αυτό θα μας πεις κι εμείς δεν θα σε αδικήσουμε. Όμως, βλέποντας το video θα θέλεις να το δοκιμάσεις κι εσύ! Τι θα συμβεί εάν βάλεις αλόη βέρα μέσα σε μια μπανάνα;

Τα οφέλη της αλόης βέρα για την υγεία

Εδώ και αιώνες, το φυτό της αλόης έχει χρησιμοποιηθεί για άπειρο αριθμό πραγμάτων. Το τροπικό φυτό αποτελείται από περίπου 99 έως 99,5% νερό. Είναι ένα φυτό που αναπτύσσεται πολύ εύκολα επειδή απαιτεί μόνο λίγο νερό και μεγαλώνει το ίδιο καλά τόσο

στον ήλιο όσο και στη σκιά. Η πλειοψηφία του φυτού αλόη βέρα αποτελείται από περίπου 75 διαφορετικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων βιταμινών, μετάλλων, σακχάρων και ενζύμων.

Οι Αιγύπτιοι ανακάλυψαν αυτό το περίεργο φυτό περίπου 6000 χρόνια πριν. Η αλόη βέρα χρησιμοποιήθηκε κυρίως για τα ιατρικά αποτελέσματά της και οι Αιγύπτιοι το ονόμασαν το «φυτό της αθανασίας». Το φυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την επούλωση τραυμάτων, δερματικών παθήσεων, άσθματος, επιληψίας και διαβήτη. Η αλόη βέρα επίσης έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει με τα εγκαύματα και την ψωρίαση.

Τι θα συμβεί εάν βάλεις αλόη βέρα μέσα σε μια μπανάνα;

Το ερώτημα είναι φυσικά γιατί να βάλεις ένα φυτό αλόης μέσα σε μια μπανάνα! Η απάντηση είναι πραγματικά πολύ απλή. Μια μπανάνα είναι το τέλειο φρούτο για την καλλιέργεια ενός νέου φυτού αλόη βέρα. Κόψε ένα μικρό τετράγωνο περίπου στη μέση της μπανάνας. Βάλε εκεί ένα κομμάτι του φυτού αλόης και άφησέ το για τουλάχιστον μια μέρα.

Η μπανάνα θα μαυρίσει, αλλά όταν αφαιρέσεις το κομμάτι της αλόης βέρα από την μπανάνα, θα δεις ότι το φυτό θα έχει πολλές νέες ρίζες!

Μετά από αυτό, φτιάξε ένα μείγμα από καθαρό χώμα και κομπόστ, και φύτεψε τις νέες ρίζες αλόης βέρα σε αυτό το μείγμα.

Easy growing plant hacks for your inner gardener

Keywords
Τυχαία Θέματα
Το εκπληκτικό που θα συμβεί εάν βάλεις αλόη βέρα μέσα σε μια μπανάνα!,