Το νέο συγκινητικό βίντεο της Πολιτικής Προστασίας υπό τη μουσική του Διονύση Σαββόπουλου

20:23 9/4/2020 - Πηγή: iPop

Το νέο βίντεο της Πολιτικής Προστασίας είναι συγκινητικό και μας παροτρύνει να μείνουμε σπίτι για να βγούμε νικητές απέναντι στη μάχη με τον κορονοϊό. 

Το μήνυμα του βίντεο που ανάρτησε η Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας είναι “Μένουμε σπίτι – Βγαίνουμε νικητές” και μας καλεί να παραμείνουμε μέσα στα σπίτια μας υπό την μουσική και τους στίχους του Διονύση Σαββόπουλου. Αυτό το νέο τηλεοπτικό σποτ εντάσσεται στη συνολική καμπάνια “Μένουμε σπίτι“, που αποσκοπεί στην ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον

νέο κορονοϊό, που έχει πλήξει όλο τον κόσμο κι εξαπλώνεται και στην Ελλάδα.

Δείτε τον χάρτη με τα κρούσματα ανά τον κόσμο. 

Στο βίντεο αναδεικνύεται μεταξύ άλλων και η προσφορά όλων των εργαζομένων που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή», αυτών που προσπαθούν για να παραμείνουμε εμείς υγιείς, έχοντας καθαρούς δρόμους και ψωνίζοντας κάθε μέρα από το σουπερμάρκετ και το φαρμακείο.

Η μουσική και οι στίχοι του Διονύση Σαββόπουλου από το τραγούδι “Περιβόλι” κάνουν ακόμα πιο συγκινητικό το βίντεο, που απευθύνεται στον καθένα μας ξεχωριστά.

Στο συγκινητικό αυτό βίντεο τονίζεται μεταξύ άλλων πως «Ενωμένοι κάνουμε πάντα το καλύτερο. Και όταν τελειώσουν όλα αυτά -και θα τελειώσουν- ίσως να μην τα θυμόμαστε μόνο σαν μια κακή στιγμή, αλλά σαν την ημέρα που είπαμε: “Κοίτα πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε”». Και έτσι θα είναι, αν μείνουμε όλοι σπίτι.

Το βίντεο ανάρτησε μάλιστα και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γράφοντας:

Για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για όλους τους Έλληνες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία, για κάθε έναν από εμάς που επιλέγει να κάνει το σωστό για την κοινωνία, από το σπίτι μας, μέχρι τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής και της πολιτικής προστασίας: ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μένουμε σπίτι. Βγαίνουμε νικητές 

Δες το βίντεο της Πολιτικής Προστασίας

Δείτε ακόμα:

Ο Αμερικανικός Τύπος συγχαίρει την Ελλάδα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Το άρθρο Το νέο συγκινητικό βίντεο της Πολιτικής Προστασίας υπό τη μουσική του Διονύση Σαββόπουλου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα