Viral: Νομίζατε ότι θα κάνουμε Πάσχα χωρίς Γαϊτάνο; Όχι βέβαια!

19:44 9/4/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί όλα τα καταστήματα να είναι κλειστά, όμως τα Jumbo με τον Γαϊτάνο θα αφήσουν άλλο ένα Πάσχα αξέχαστο με τα σποτάκια τους. 

Τι σημασία έχει που δεν μπορείς να πας στα Jumbo να ψωνίσεις; Έρχονται σε σένα τα ίδια τα Jumbo με τον Γαϊτάνο να πρωταγωνιστεί και πάλι. Όχι, δε θα έρθουν να σου χτυπήσουν την πόρτα,

όμως μέσω internet όλα γίνονται.

Τα Jumbo ετοίμασαν για το φετινό Πάσχα, που φαίνεται πως θα είναι διαφορετικό, κάτι ιδιαίτερο, ξεχωριστό και πρωτότυπο, ώστε αφενός να μείνεις σπίτι, αφετέρου να μην ξεχάσεις πως τα Jumbo είναι εδώ για σένα και φέτος. Το concept είναι φυσικά διαφορετικό από κάθε άλλη χρονιά, αφού σε παροτρύνει να μείνεις μέσα.

Οι οδηγίες των ειδικών και της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρες. Μένουμε μέσα. Κανείς δε θα μπορούσε να κάνει το αντίθετο. Έτσι, λοιπόν, και τα Jumbo με τον Γαϊτάνο σε παροτρύνουν να μείνεις μέσα με δύο σποτάκια που πρέπει να δεις. Και τα δύο έχουν κομμάτια από την περσινή διαφήμιση των Jumbo, όμως διαφέρουν, διότι φέτος οι ρόλοι αντιστρέφονται. Ο Πέτρος Γαϊτάνος σου δίνει δύο πολύ καλούς λόγους ώστε να μείνεις σπίτι σου φέτος το Πάσχα και να μην πας πουθενά. Γιατί όμως;

Στο πρώτο βιντεάκι ο γνωστός σε όλους μας Πέτρος Γαϊτάνος σε παροτρύνει από το σπίτι του φυσικά να πλένεις τα χέρια σου και να μην βγεις έξω ακόμα και το Πάσχα, να μείνεις ακριβώς εκεί, στο σπίτι σου.

Αυτή τη σκηνή από την περσινή διαφήμιση τη θυμάσαι; Ναι, είναι αυτή που καίγονται τα μαλλιά του. Ε λοιπόν, βλέπεις τι μπορείς να πάθεις το Πάσχα, όπως λέει κι ο Πέτρος Γαϊτάνος; Γι’ αυτό και σε ωθεί φέτος το Πάσχα να μείνει σπίτι για να μην συμβεί κάτι τέτοιο.

Θυμάσαι, όμως, όλη την περσινή διαφήμιση του Jumbo για το Πάσχα με τον Πέτρο Γαϊτάνο που είχε γίνει viral;

Δες ακόμα:

Το ξεκαρδιστικό βίντεο Φιλιππίδη και Χαϊκάλη για τη διαφήμιση του Γαϊτάνου

Το άρθρο Viral: Νομίζατε ότι θα κάνουμε Πάσχα χωρίς Γαϊτάνο; Όχι βέβαια! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα