Σε επισκέπτεται συχνά η γάτα του γείτονα; Δες πώς μπορείς να την απομακρύνεις χωρίς να την βλάψεις

13:41 16/2/2022 - Πηγή: iPop

Παρόλο που όλοι αγαπάμε τα ζώα, δεν είμαστε και πολύ χαρούμενοι όταν η γάτα του γείτονα έρχεται στον κήπο μας και κάνει τα…κόλπα της. Ευτυχώς, υπάρχει ένα εύχρηστο και φιλικό προς τα ζώα tip για να αποφύγεις αυτή την κατάσταση.

Οι γάτες είναι υπέροχα και χαριτωμένα ζώα, φυσικά, αλλά είναι λίγο λιγότερο χαριτωμένα όταν κάνουν την ανάγκη τους και σκάβουν σε όλο τον κήπο μας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα τόσο σε εσένα, όσο και στον κήπο σου, επομένως ίσως βρεις χρήσιμες τις παρακάτω συμβουλές για να αποφύγεις αυτή την κατάσταση.

Επειδή είμαστε φιλόζωοι, δεν μας αρέσει

καθόλου η ιδέα να τρομοκρατούμε τις γάτες με χημικά ή άσχημες μεθόδους που δεν είναι φιλικές προς τα ζώα. Πιστεύουμε ότι μπορείς να κρατήσεις τις γάτες μακριά από τον χώρο σου με έναν εντελώς φιλικό τρόπο.

Γιατί οι γάτες δεν μπορούν να βρυχηθούν όπως τα υπόλοιπα αιλουροειδή;

Πώς να απομακρύνεις την γάτα από τον κήπο σου; Η πιο φιλική συμβουλή προς τα ζώα!

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποθαρρύνεις τις γάτες να κάνουν πάρτι στον κήπο σου, που δεν είναι σε καμία περίπτωση επιβλαβείς για τη γάτα, αλλά σου προσφέρουν το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, στις γάτες δεν αρέσουν ορισμένες μυρωδιές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για να τις κρατήσεις μακριά.

Νέα έρευνα: Οι γάτες αναγκάστηκαν να μικρύνουν τον εγκέφαλό τους για να συμβιώσουν με τους ανθρώπους

Ξέρω πολλούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, η πιο κοινή μέθοδος είναι να προσπαθείς να τρομάξεις τη γάτα φωνάζοντας και κουνώντας τα χέρια σου, άλλοι βγαίνουν έξω με ένα ποτήρι νερό και προσπαθούν να την βρέξουν. Φυσικά, αυτές οι μέθοδοι δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μερικοί άνθρωποι απογοητεύονται τόσο πολύ που καταλήγουν στις ειδήσεις επειδή προσπάθησαν να πυροβολήσουν τις γάτες του γείτονα! Δεν είναι αυτό που θέλουμε προφανώς, επομένως έχουμε μερικές συμβουλές για εσένα.

unsplash/MIKHAIL VASILYEV

Απίστευτο! Βρήκαμε τον λόγο που η γάτα σου γλείφει τα μαλλιά σου!

Θα πρέπει να γνωρίζεις πως στις γάτες δεν αρέσουν οι μυρωδιές του ξιδιού και της φλούδας εσπεριδοειδών. Έτσι, λοιπόν, μπορείς να κρατήσεις τις γάτες μακριά από τον κήπο σου πολύ εύκολα, βάζοντας ένα μπολ με ξύδι ή φλούδα εσπεριδοειδών σε διάφορα σημεία γύρω από τον κήπο (ιδιαίτερα σε εκείνα τα μέρη που αρέσει να επισκέπτεται η γάτα). Η γάτα τότε σίγουρα θα μείνει μακριά σου, αλλά θα συνεχίσει να είναι φιλική προς τα εσένα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σε επισκέπτεται συχνά η γάτα του γείτονα; Δες πώς μπορείς να την απομακρύνεις χωρίς να την βλάψεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δες,des