Πόπη Τσαπανίδου: Το καλό θα νικήσει! Θα βγούμε απ’ αυτό!

15:11 3/4/2020 - Πηγή: iPop

Ένα ακόμα μήνυμα αισιοδοξίας απ’ την Πόπη Τσαπανίδου στο Μεσημέρι Yes! Η Πόπη μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή του Open και έστειλε το δικό της μήνυμα εν μέσω καραντίνας.

Όταν ο Παύλος Σταματόπουλος και η Κατερίνα Ζαρίφη ρώτησαν την Πόπη πως περνάει στην καραντίνα κι αν είναι καλά με την παραμονή στο σπίτι, η ίδια απάντησε πως δεν το βιώνει δύσκολα όλο αυτό καθώς πάντα ήταν μοναχικός άνθρωπος, όμως, τόνισε πως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να είναι στο σπίτι.

Εγώ

ήμουν πάντα μοναχικός άνθρωπος. Μου αρέσει πολύ να είμαι στο σπίτι και μόνη μου. Βεβαίως, μην ξεχνάμε ανθρώπους, οι οποίοι περνάνε πραγματικά δύσκολα μέσα στο σπίτι, είτε γιατί είναι σε μια προβληματική σχέση, είτε γιατί το σπίτι που μένουν δεν είναι το κατάλληλο για να μείνει κάποιος

Όσον αφορά την κριτική που γίνεται σε ανθρώπους που βγαίνουν απ’ το σπίτι και δεν υπακούν πάντα στις οδηγίες των ειδικών, η Πόπη Τσαπανίδου στο Μεσημέρι Yes εξήγησε πως η ίδια είναι πολύ επιεικής απέναντι στους ανθρώπους και πάντα προσπαθεί να καταλάβει τη θέση τους. Βέβαια, όπως πρόσθεσε, δεν γίνεται να την πληρώσουμε όλοι για εκείνους που δεν έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης:

Εγώ είμαι πολύ επιεικής απέναντι στους ανθρώπους, προσπαθώ να καταλάβω πάντα τη θέση του άλλου. Για παράδειγμα, μπορεί να πρόκειται για ανάγκη να βγει κάποιος και να περπατήσει. Αν καταλάβω την ανάγκη του άλλου, μπορώ να τον δικαιολογήσω σε πολύ μεγάλο βαθμό. Φυσικά, υπάρχουν άλλοι που δεν καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης και πετάνε χαρταετό. Αλλά δεν γίνεται να την πληρώσουμε εμείς οι υπόλοιποι

#Μένουμε_σπίτι: Οι αγαπημένοι μας celebrities μας είπαν πώς περνούν τον χρόνο τους στο σπίτι.

Ποια είναι η ρουτίνα καραντίνας της Πόπης;

Όπως είπε η Πόπη, χαίρεται που επιτέλους έχουμε γίνει όλοι well being! Η ίδια είχε πάντα ρουτίνα την οποία ακολουθεί και τώρα, και γι’ αυτό μας δείχνει ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις στο σπίτι!

Πάντα είχα ρουτίνα, μ’ αρέσει η ζωή να έχει πρόγραμμα. Ξεκινάω με διαλογισμό, γυμναστική, διαβάζω τα βιβλιαράκια μου. Θα μαγειρέψω το φαγητό μου, θα προσέξω τι θα φάω

Και ποιο είναι το μήνυμά της αυτή την περίοδο; Φυσικά η αγαπημένη μας φράση από εκείνη, που κάθε φορά που την ακούμε μας γεμίζει ελπίδα: Το καλό θα νικήσει!

Τίποτα δεν κρατάει αιώνια. Ακόμα κι αυτό, ακόμα κι αν είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια απ’ ό,τι φανταζόμασταν, θα τελειώσει. Πρέπει η στάση που θα κρατάμε να έχει ως κεντρική ιδέα την αγάπη προς τον εαυτό μας και τον συνάνθρωπο. Το καλό θα νικήσει! Θα βγούμε απ’ αυτό!

Μην ξεχνάς ότι η Πόπη Τσαπανίδου μας κρατάει συντροφιά τα απογευματόβραδα, με τα πολύ ενδιαφέροντα lives που κάνει στο Instagram, κάθε μέρα με άλλους καλεσμένους.

Δες ακόμα:

Πόπη Τσαπανίδου: Πρέπει να αξιοποιήσουμε σωστά τον χρόνο στο σπίτι

Το άρθρο Πόπη Τσαπανίδου: Το καλό θα νικήσει! Θα βγούμε απ’ αυτό! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα