Άκου και χάζεψε τη θάλασσα απ’ τον καναπέ σου! Δες πώς!

11:53 3/4/2020 - Πηγή: iPop

Προσποιήσου ότι δεν είσαι στην καραντίνα, μ’ αυτά τα livestream από θάλασσες του κόσμου! Ψάχνουμε συνεχώς ιδέες για να νιώσουμε ότι ταξιδεύουμε, να έρθουμε σε επαφή με τη φύση και πράγματα που μας γαληνεύουν κι αυτά τα videos είναι ένας μικρός θησαυρός για εμάς!

Πόσο πολύ θα ήθελες τώρα να είσαι σε μια παραλία… Ο ήλιος να ακουμπάει το πρόσωπό σου, να ακούς τον ήχο των κυμάτων και να έχεις την αίσθηση του αλατιού στο στόμα σου. Να γεμίζουν τα πνευμόνια σου καθαρό αέρα και να γαληνεύει η ψυχή σου!

Νομίζεις πως πρόκειται απλά

για ένα όνειρο που δεν μπορείς να κάνεις αληθινό; Νομίζεις! Σίγουρα, κάποιες απ’ τις παραπάνω αισθήσεις δεν θα μπορέσεις να τις αισθανθείς, αλλά με λίγη βοήθεια και λίγη φαντασία θα μπορέσεις να νιώσεις σαν να βρίσκεσαι στη θάλασσα.

Live κάμερες σε φανταστικές παραλίες του κόσμου, στριμάρουν την εικόνα τους στο YouTube κι εμείς δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τις εικόνες και να ακούμε τους ήχους της θάλασσας! Ναι μπορεί να μην μπορέσεις να βιώσεις με όλες σου τις αισθήσεις την εμπειρία της θάλασσας, όπως όταν είσαι εκεί, αλλά σίγουρα αυτά τα videos θα σε κάνουν να νιώσεις έστω ένα ποσοστό απ’ αυτή την ανεκτίμητη εμπειρία του να είσαι σε μια παραλία!

Πάρε το αγαπημένο σου ποτό ή καφέ στο χέρι, κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου και στρίμαρε τα videos στην τηλεόρασή σου!

Livestream από θάλασσες του κόσμου!

Πριν πατήσεις play, τσέκαρε τι ώρα είναι στη χώρα που βρίσκεται η παραλία, γιατί αν είναι βράδυ, θα δεις ένα πυκνό σκοτάδι!

Hawaii, Waimea Bay

Canary Islands, Puerto del Carmen

California, Pacifica

Koh Phangan, Thailand

North Carolina, Outer Banks

British Virgin Islands, White Bay

Florida, Clearwater Beach

Θυμήσου πως μπορείς να κάνεις κι άλλα πράγματα απ’ τον καναπέ σου και να νιώσεις ότι ταξιδεύεις:

5+1 τρόποι να ταξιδέψεις από τον… καναπέ σου!#Μένουμε_σπίτι και κάνουμε online tours σε διάσημα μουσεία του κόσμου!Πάμε βόλτα στα ωραιότερα παλάτια και κάστρα του κόσμου απ’ τον καναπέ μας!Bonus! Μπορείς επίσης να κάνεις διαλογισμό ενώ ακούς κάποιο video με τους ήχους της θάλασσας!

Ο διαλογισμός της αλλαγής

Photo: Pexels

Το άρθρο Άκου και χάζεψε τη θάλασσα απ’ τον καναπέ σου! Δες πώς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα