Τα Windows μόλις απέκτησαν ολοκαίνουργια, dark mode εφαρμογή Messenger!

13:46 3/4/2020 - Πηγή: iPop

Ολοκαίνουργια dark mode εφαρμογή Messenger για τα Windows και τα MacOS! Το Facebook ανακοίνωσε επίσημα το λανσάρισμα του νέου app, ενώ έδειξε τις βασικές λειτουργίες του μέσα από ένα video που δημοσίευσε.

Ο λόγος που λανσαρίστηκε αυτή τη στιγμή το νέο MacOS και Windows

app, το οποίο υποστηρίζει και dark mode, είναι για να μπορεί ο καθένας απ’ την άνεση του υπολογιστή του να κάνει video chatting με τους φίλους και την οικογένειά του, όσο μακριά κι αν βρίσκονται.

Μένουμε όλοι σπίτι αλλά φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε να παραμείνουμε συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους μας. Με τη βοήθεια των εργαλείων που μας προσφέρει η τεχνολογία, αυτό είναι πιο εύκολο από ποτέ.

Βοήθησε τους γείτονές σου στην καραντίνα μέσα απ’ το Facebook!

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Facebook είδε 100% αύξηση στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τον desktop browser για audio και video calling στο Messenger τον τελευταίο καιρό.

Τώρα, με τις νέες εφαρμογές για MacOS και Windows, οι οποίες είναι διαθέσιμες και σε dark mode, τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Messenger είναι διαθέσιμα και στο dekstop!

Επιγραμματικά τα χαρακτηριστικά της νέας εφαρμογής Messenger για υπολογιστές:

Ομαδικές video κλήσεις σε μεγαλύτερη οθόνηΕυκολία στην σύνδεσηMultitaskingΜπορείς να λάβεις ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα, αλλά παράλληλα μπορείς να κάνεις και σίγαση των ειδοποιήσεων.Τα chats συγχρονίζονται τόσο στο mobile όσο και στο desktop για να μην χάσεις τίποτα.Συμπεριλαμβάνεται Dark Mode και Gifs.Η νέα dark mode εφαρμογή Messenger:

Messenger Desktop

Messenger comes to the big screen. Messenger desktop for MacOS and Windows is here. bit.ly/MessengerDesktop

Gepostet von Messenger am Donnerstag, 2. April 2020

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή απ’ το Microsoft Store αλλά και από το Mac App Store.

Δες ακόμα:

Ο νέος περιορισμός που θέτει το Facebook σχετικά με το Messenger!

Το άρθρο Τα Windows μόλις απέκτησαν ολοκαίνουργια, dark mode εφαρμογή Messenger! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Windows,Messenger