Τι κάνουν σήμερα οι νικητές του MasterChef;

15:09 3/4/2020 - Πηγή: iPop

Άκης Πετρετζίκης, Λάμπρος Βακιάρος, Τιμολέων Διαμαντής και Μανώλης Σαρρής. Οι τέσσερις νικητές του MasterChef έχουν ακολουθήσει τελείως διαφορετικές πορείες και δεν μπορούμε να μην παραδεχθούμε πως αυτή τη στιγμή ο πιο επιτυχημένος είναι ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος είναι ανάμεσα στους top chefs της Ελλάδας, ενώ η φήμη του έχει φτάσει και στο εξωτερικό!

Τι
κάνουν σήμερα οι νικητές του MasterChef;Άκης Πετρετζίκης

Ο πρώτος Έλληνας MasterChef αναδείχθηκε το 2010, όταν το παιχνίδι προβαλλόταν στο Mega. Τότε, φυσικά, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι 10 χρόνια αργότερα θα ήταν ο πιο διάσημος Έλληνας σεφ! Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά το MasterChef ήταν στην καθημερινή στήλη μαγειρικής στην εκπομπή «Το Πρωινό Μου».

Στη συνέχεια, η καριέρα του πέρασε σε άλλο επίπεδο. Εργάστηκε ως Head Chef σε πολλά εστιατόρια, ενώ το 2014 αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του YouTube κανάλι και να δείχνει συνταγές.

Σήμερα, μετράει πολλές εκπομπές στην τηλεόραση, όπως «Καν’ το όπως ο Άκης», «Ιστορίες από την Λίστα», «Μια βαλίτσα γεύσεις», «Ready Steady, cook», «Kitchen Lab», «Bake of Greece», έχει τα δικά του μαγαζιά με brunch, ένα site & Instagram account με φοβερές συνταγές, έχει γράψει βιβλία, ενώ έχει και eshop με είδη κουζίνας.

View this post on Instagram

Σήμερα στις 20:00 στον @alphatv ταξιδεύουμε με το #AkisFoodTour στο Καρπενήσι!

Keywords
Τυχαία Θέματα