Πες μας ποιο μέρος του σώματός σου παίρνει πιο γρήγορα κιλά, να σου πούμε τον λόγο

16:23 2/4/2020 - Πηγή: iPop

Το μέρος του σώματος που παίρνει κιλά πιο γρήγορα μπορεί να μας δείξει τον λόγο που παίρνεις εύκολα βάρος. Γύρω στην Άνοιξη, όλοι σιγά σιγά συνήθως ξεκινάμε κάποιου είδους διατροφή ώστε να νιώθουμε άνετα το Καλοκαίρι με το μαγιό μας.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους, στο οποίο παίρνει πιο γρήγορα κιλά. Για άλλες γυναίκες είναι οι μηροί, ενώ για άλλες είναι η κοιλιά.

Τι σημαίνει
το μέρος του σώματος που παίρνει κιλά πιο γρήγορα;Πάνω μέρος του σώματος

Εάν παίρνεις βάρος πιο γρήγορα στο πάνω μέρος του σώματός σου, αυτό έχει να κάνει με τη διατροφή σου. Ο λόγος που παίρνεις κιλά είναι πιθανότατα αυτά που τρως. Είναι πολύ πιθανό να μην προσέχεις πολύ το τι τρως και να καταναλώνεις πολλή ζάχαρη. Προσπάθησε να τρως πιο σωστά, να βάλεις περισσότερα λαχανικά και όσπρια στη διατροφή σου, περιόρισε τα γλυκά και γενικά τη ζάχαρη και ξεκίνα να αθλείσαι για τουλάχιστον 30 λεπτά τη μέρα. Ακόμα και το περπάτημα για λίγη ώρα θα βοηθήσει.

Γλουτοί και μηροί

Συνήθως το βάρος σ’ αυτές τις περιοχές έχει να κάνει με ανισορροπία ορμονών. Συχνά αυτό συμβαίνει κατά την εφηβεία, την εμμηνόπαυση και άλλες φορές στη ζωή σου όταν οι ορμόνες σου είναι εκτός ισορροπίας. Αν θέλεις να αποφύγεις το να πάρεις κιλά, θα πρέπει να αποφύγεις την καθιστική ζωή, το κάπνισμα και την κατανάλωση πολλών αλκοολούχων ποτών. Συμβουλή: Δοκίμασε τη γυμναστική με βάρη και πιες ποτά που προτείνουν οι διατροφολόγοι.

“Λαβές του έρωτα”

Αυτό πιθανότατα έχει να κάνει με το άγχος και το άγχος. Οι άνθρωποι που δεν βρίσκονται στην καλύτερη ψυχική κατάσταση συχνά βρίσκουν παρηγοριά σε σνακ, κυρίως γλυκά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κερδίζεις βάρος σε εκείνη την περιοχή στο πλάι, πάνω απ’ το παντελόνι. Η γιόγκα μπορεί να σε βοηθήσει να αισθανθείς ήρεμος και είναι πολύ καλή για το σώμα σου επίσης.

Κοιλιά και πλάτη

Μάλλον δεν ασκείσαι αρκετά… Εάν θέλεις να απαλαγγείς απ’ αυτό το λίπος, θα πρέπει να τρως τακτικά ένα υγιεινό σνακ. Αυτό θα διατηρήσει τον μεταβολισμό σου. Μπορείς να ξεκινήσεις να καις αυτό το υπερβολικό λίπος κάνοντας γυμναστική που σε βάζει να κάνεις εναλλαγές ανάμεσα σε εντατική γυμναστική και χαλάρωση.

Unsplash/Arren MillsΔες ακόμα:

Γι’ αυτούς τους λόγους ξαναπαίρνεις τα κιλά που έχασες

Το άρθρο Πες μας ποιο μέρος του σώματός σου παίρνει πιο γρήγορα κιλά, να σου πούμε τον λόγο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα