Είδες τον πρώην παίκτη του Fame Story που εμφανίστηκε στο MasterChef; (Video)

15:01 2/4/2020 - Πηγή: iPop

Αν είδες το επεισόδιο του MasterChef την Τετάρτη, θα παρατήρησες ότι η νικήτρια ομάδα πήγε για την καθιερωμένη έξοδο με τον Γιάννη Αποστολάκη. Κι εκεί που ο σεφ μιλούσε κι εξηγούσε, εμφανίστηκε στο πλάνο ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, ο πρώην παίκτης του Fame Story που είχε κάνει με την Τζούλια Αλεξανδράτου το ντουέτο “Μόνο για σένα”!

Ο

Ανδρέας Κωνσταντινίδης πριν από 16 χρόνια ήταν στο Fame Story, αλλά τώρα εργάζεται στο εστιατόριο που βγήκαν χθες οι παίκτες του MasterChef! Τον είδαμε στα πλάνα απ’ την έξοδο της νικήτριας ομάδας, αλλά μπορείς να καταλάβεις γιατί βρισκόταν εκεί;

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, για όσους δεν το θυμούνται, είναι γιος του Βασίλη Κωνσταντινίδη των «Idols».

Ο πατέρας του, λοιπόν, είναι ο άνθρωπος πίσω απ’ το project L’ Entrecote café de Paris μέσα στον χώρο του γνωστού Yolenis, Greek Gastronomy Centre.

Ο κ. Κωνσταντινίδης κατέφερε να φέρει στην Αθήνα το αυθεντικό ιδιαίτερο μενού της γαλλικής κουζίνας και φυσικά λατρεύει να έχει στο πλάι του σε αυτό τον γιο του!

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης στο MasterChef!

Δες τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη σε έξοδο με τους γονείς του μερικά χρόνια πριν:

Θυμίζουμε ότι ο Ανδρέας ήταν στο Fame Story την ίδια χρονιά που ήταν επίσης ο Γιώργος Λιανός και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δες ακόμα:

O Πάνος Ιωαννίδης διαγωνιζόταν σε εκπομπή μαγειρικής πριν 8 χρόνια! | Photo

Το άρθρο Είδες τον πρώην παίκτη του Fame Story που εμφανίστηκε στο MasterChef; (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα