Οι ιδανικές ασκήσεις για να… «χάσεις» μάγουλα!

20:32 6/6/2019 - Πηγή: iPop
Πόσοι όταν κάνουμε γυμναστική ασχολούμαστε και με τα μάγουλά μας; Συνήθως παραμελούμε το πρόσωπο, ενώ υπάρχουν πολύ καλές ασκήσεις για τα μάγουλα, για να διατηρηθούν και αυτά σε… φόρεμα.

Φυσικά, τα γονίδια παίζουν τεράστιο ρόλο για το αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο ή πρόσωπο με γωνίες… παρ’ όλα αυτά υπάρχουν ορισμένες ασκήσεις για τα μάγουλα που θα κάνουν τη διαφορά.

Άλλωστε δεν μπορείς να αφιερώσεις μερικά λεπτά κατά τη διάρκεια της ημέρας σου και όσο κάνεις και μια άλλη δραστηριότητα!

Ασκήσεις για τα μάγουλα που μπορείς να κάνεις εδώ και τώραDuck Face

Επανέλαβε μετά από εμένα:

Το duck face δεν είναι απλά πόζα για τις φωτογραφίες. Γυμνάζει τους κεντρικούς μυς στα μάγουλα. Σπρώχνουμε τα χείλη προς τα έξω και σφίγγουμε το πρόσωπο, ώστε να βεβαιωθούμε ότι βάζουμε σε λειτουργία τους μυς!

Στράβωσαν τα χείλη σου;

Η απάντηση σε αυτό είναι «όχι, γυμνάζονται»! Σκέψου κάτι αηδιαστικό αν συμβαίνει και σπρώξε την άκρη από το στόμα σου προς τα κάτω ενώ ασκείς πίεση στους μυς στον λαιμό. Το κάνεις σωστά όταν βλέπεις τις γραμμές στον λαιμό!

Κάνε το ψάρι

Όλοι έχουμε κάνει το ψάρι τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας. Όλοι ξέρουμε πως να το κάνουμε σωστά, πόσοι όμως, γνωρίζουμε πως με αυτή την άσκηση «χάνεις» μάγουλα;;;

Κλείσε τα μάτια

Είτε το πιστεύεις, είτε όχι αν κλείνεις πολύ σφιχτά τα μάτια σου, αυτό σε βοηθά να χάσεις λίπος από τα μάγουλα! Κλείσε τα μάτια σου όσο πιο σφιχτά μπορείς και νιώσε την ένταση στο πρόσωπό σου.

Πιγούνι… ψηλά!

Ακόμη μια άσκηση για τα μάγουλα! Το πιγούνι σου κάνει και αυτό… push-ups! Σπρώχνουμε το κάτω χείλος προς τα πάνω στο άνω χείλος και σηκώνουμε το πηγούνι όσο πιο ψηλά μπορείτε.

Φιλί στο… πλάι

Σαν να σου έχει στραβώσει λίγο το χείλος αλλά θέλεις να δώσεις και ένα φιλί! Δίνεις ένα στραβό φιλί! Μπορείς να κουνάς τα χείλη σου από τα αριστερά στα δεξιά και να τα σπρώχνεις όσο πιο πολύ μπορείς.

Διαβάστε επίσης:

Ασκήσεις προσώπου για να αποκτήσεις λαμπερό και υγιές δέρμα!

Photo: Shutterstock

Το άρθρο Οι ιδανικές ασκήσεις για να… «χάσεις» μάγουλα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα