Όλα όσα είπε η Πόπη Τσαπανίδου στον Νίκο Μουτσινά! (Video)

17:46 6/6/2019 - Πηγή: iPop
Η Πόπη Τσαπανίδου είχε ένα ιδιαίτερο τηλεοπτικό ραντεβού σήμερα, Πέμπτη, κι αυτό δεν ήταν άλλο απ’ το ραντεβού με τον Νίκο Μουτσινά! Σε μια εκπομπή γεμάτη γέλιο, χιούμορ και θετική διάθεση, οι δυο τους μίλησαν για όλα!

Η Πόπη Τσαπανίδου στον Νίκο Μουτσινά μίλησε για… εμάς, το iPop.gr, το «καμάρι» της (ελπίζουμε χαχα), τον χαρακτήρα της, αλλά και το Revival!

Αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, στην πρώτη του συνάντηση με την Πόπη Τσαπανίδου.

Όπως είπε, μπήκε
και σ’ ένα μαγαζί και την είδε και είπε: «Είναι αυτή η Πόπη Τσαπανίδου;;; Έπαθα πλάκα! Μου άρεσε πολύ το στιλ και ο αέρας σου κι όταν σε είδα από κοντά έμεινα κάγκελο!».

Η Πόπη Τσαπανίδου αναφέρθηκε στη συνέχεια στη συνάντησή που είχε τυχαία με την Μαρία Ηλιάκη, πριν από λίγο καιρό σε μια εκδήλωση, και εκείνη τη στιγμή ο παρουσιαστής άρπαξε την ευκαιρία και την ρώτησε πώς είναι σαν χαρακτήρας, ειδικά όταν γνωρίζει πρώτη φορά έναν καινούριο άνθρωπο, με την Πόπη ν’ απαντά:

Πρέπει σε μια άλλη ζωή μου να ήμουν σίγουρα Μίκυ Μάους αλλά το κρύβω επιτυχώς! Είμαι πολύ ανάλαφρος και χαλαρός άνθρωπος

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε για την τηλεόραση, η Πόπη είπε πως αυτή την περίοδο… είναι λίγο μαλωμένες! «Κοίταξε, μου κάνει κάτι αγαπησιάρικο, με μεγάλωσε, τη μεγάλωσα… Είναι πολύ φίλη μου, αλλά είμαστε λίγο μαλωμένες! Μου έχει λίγο πιο βαριά αυτή την περίοδο»!

Στην ερώτηση του παρουσιαστή για το αν νιώθει έτοιμη να αφήσει τις ενημερωτικές εκπομπές και να κάνει κάτι διαφορετικό στη μικρή οθόνη, η δημοσιογράφος απάντησε: «Αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου μέχρι σήμερα, ποτέ ξανά! Μπούχτισε και ο κόσμος πια. Δεν μένει να βρούμε μια πάρα πολύ ωραία ιδέα».

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στη συνέχεια για… εμάς, το iPop.gr, συνδέοντάς το με την στροφή που αποφάσισε να κάνει η Πόπη πριν από μερικά χρόνια στο Ίντερνετ, συνδυάζοντας την τηλεόραση με την παρουσία της στο Διαδίκτυο.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο Revival: Believe in Yourself, το οποίο θα υλοποιηθεί την Κυριακή 9/6 στο Life Gallery Hotel & Spa στην Εκάλη, εξηγώντας τι ακριβώς θα συμβεί εκείνη τη μέρα:

Είναι μια ημερίδα που θα σε βοηθήσει να πιστέψεις στον εαυτό σου, να κάνεις το πρώτο βήμα εάν έχεις πολλές ανασφάλειες. Θα έχει πολλές διαφορετικές σκηνές: Με yoga, με σεμινάρια, workshops, cooking classes, δραστηριότητες για τα παιδιά, αλλά και markets

Κι αν σου άρεσε το κολιέ που φορούσε η Πόπη Τσαπανίδου στην εκπομπή, μπορείς να το βρεις στο Fos Greece!

Περισσότερες πληροφορίες για το Revival δώ: www.facebook.com/events/ . Παράλληλα, μπορείς να βρεις ό,τι ψάχνεις και στο επίσημο site, w4w.gr, και να κλείσεις το εισιτήριό σου από τώρα μέσω του viva.

Δες και αυτό:

Η Πόπη κάθισε στην καρέκλα της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για όλα!

Το άρθρο Όλα όσα είπε η Πόπη Τσαπανίδου στον Νίκο Μουτσινά! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα