Οι διαφημίσεις του Facebook για ταινίες γίνονται καλύτερες!

12:19 15/8/2019 - Πηγή: iPop

Οι διαφημίσεις του Facebook για ταινίες γίνονται καλύτερες και ο λόγος είναι δύο νέα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν ακόμη και την ευκολότερη και πιο γρήγορη αγορά των εισιτηρίων.

Ειδικότερα, οι διαφημίσεις του Facebook για ταινίες θα περιλαμβάνουν πλέον δύο νέα χαρακτηριστικά, τα οποία θα ενημερώνουν τους χρήστες για την πρεμιέρα

της ταινίας που τους ενδιαφέρει, ενώ θα τους δίνουν και τη δυνατότητα να ψάχνουν με μεγαλύτερη ευκολία τις ώρες προβολής της και να κάνουν ευκολότερα την αγορά του εισιτηρίου τους.

Οι χρήστες θα μπορούν πλέον να πατάνε πάνω στο “Interested” κουμπί, όταν βλέπουν στο News Feed τους μια διαφήμιση για ταινία που τους ενδιαφέρει. Στη συνέχεια, αφού δείξουν το ενδιαφέρον τους, θα λαμβάνουν μια ειδοποίηση που θα τους ενημερώνει για την κυκλοφορία της ταινίες στους κινηματογράφους, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν και οι εκδηλώσεις του Facebook.

Παράλληλα, στη σελίδα με τις λεπτομέρειες της ταινίας, οι χρήστες θα μπορούν ακόμη να αναζητούν τις ώρες προβολής της στις κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ θα μπορούν ακόμη να αγοράσουν και τα εισιτήρια τους, αποφεύγοντας έτσι τις ουρές στα εκδοτήρια.

Παρόλα αυτά, αυτές οι διαφημίσεις είναι προς το παρόν διαθέσιμες μόνο στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία του Facebook με τις αλυσίδες κινηματογράφων AMC Theaters και Regal Cinemas. Οι χρήστες των ΗΠΑ θα μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους απ’ τα Fandango και Atom Tickets, ενώ αυτοί στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω των Odeon Cinemas.

Μακάρι να δούμε κάτι αντίστοιχο και σε άλλες χώρες, για να έχουν επιτέλους κι ένα νόημα οι διαφημίσεις του Facebook!

Photo: The Verge

Το άρθρο Οι διαφημίσεις του Facebook για ταινίες γίνονται καλύτερες! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα