Πότε επιστρέφει το MasterChef στους τηλεοπτικούς μας δέκτες;

10:01 15/8/2019 - Πηγή: iPop

Είναι ένα απ’ τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης που έχουν αγαπηθεί απ’ το κοινό, το οποίο ανυπομονεί για την επιστροφή του. Πότε επιστρέφει το MasterChef στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και τελικά θα κάτσουν στη θέση τους όλοι οι κριτές;

Πιο συγκεκριμένα, έχουν ξεκινήσει ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής για το ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο για να μην σας κρατάμε άλλο σε αγωνία επιστρέφει με την ίδια ομάδα επιτυχίας και τους αγαπημένους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάθονται ξανά στις θέσεις των κριτών.

Αναφορικά με το πότε επιστρέφει

το MasterChef στην τηλεόραση, οι υπεύθυνοι του Star Channel αποφάσισαν να το δούμε μετά τα Χριστούγεννα, στις αρχές του 2020 και εφόσον πάει το ίδιο καλά με την προηγούμενη σεζόν να πάρει ξανά παράταση και να ολοκληρωθεί λίγο πριν το Καλοκαίρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 24 Μάι, 2019 στις 2:36 πμ PDT

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά στο Star Channel σκέφτονταν να μη συμπεριλάβουν το MasterChef στο τηλεοπτικό τους πρόγραμμα για τη νέα σεζόν, προκειμένου αυτό να μην κουράσει τους τηλεθεατές, οι οποίοι έχουν δείξει ουκ ολίγες φορές ότι δεν τους αρέσει η επαναλαμβανόμενη προβολή των ίδιων εκπομπών.

Παρόλα αυτά, μιλάμε για το MasterChef το οποίο για ακόμη μια χρονιά πέρυσι «σάρωσε» στα νούμερα τηλεθέασης τόσο για τους διαγωνιζόμενους του, αλλά κυρίως για τους τρεις κριτές του!

Τέλος, σημειώνεται ότι στις αρχές της σεζόν στο δυναμικό του το Star έχει ένα ακόμη ριάλιτι με μεγάλα νούμερα τηλεθέασης κι αυτό δεν είναι άλλο απ’ το Greece’s Next Top Model!

Το άρθρο Πότε επιστρέφει το MasterChef στους τηλεοπτικούς μας δέκτες; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα