Οι «απροσδόκητοι» λόγοι που μια γυναίκα χωρίζει κάποιον που αγαπά!

20:20 14/8/2019 - Πηγή: iPop

Όταν μια γυναίκα είναι σε σχέση, φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για αυτήν. Ωστόσο, έχει κι εκείνη τα όρια της. Γιατί χωρίζει μια γυναίκα;

Εντάξει, υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι χωρισμού αλλά εκτός από τους προφανείς υπάρχουν μερικοί ακόμη που μπορεί να κάνουν μια γυναίκα να χωρίσει ακόμη κι όταν αγαπάει το ταίρι της.

Γιατί χωρίζει μια γυναίκα; Για ποικίλους λόγους που δεν είναι πάντα κατανοητοί από τους άνδρες.

Γιατί χωρίζει μια γυναίκα; Οι πιο απροσδόκητοι λόγοι!Βαριέται στο… κρεβάτι και όχι μόνο

Η γυναίκα θέλει μια ρομαντική σχέση αλλά μέσα στη σχέση της

θέλει να δοκιμάζει και διαρκώς νέα πράγματα και να μη βαριέται. Αν ένας άνδρας την πηγαίνει διαρκώς στο ίδιο εστιατόριο, στον ίδιο προορισμό για διακοπές κάθε χρόνο και κάνουν τα ίδια και τα ίδια στο κρεβάτι, θα βαρεθεί.

Κι αυτή η πλήξη θα γεμίσει διάφορα ερωτηματικά στο κεφάλι της κι αν δεν γίνει κάτι για να βγουν από αυτήν, τότε το ζευγάρι θα χωρίσει.

Ακυρώνει τα σχέδια για να βγει με τους φίλους του

Δεν ξέρουμε αν μπορείς να της κάνεις κάτι χειρότερο από αυτό. Αν το αγόρι της ή ο σύζυγός της την αγνοεί και διαρκώς την αφήνει μόνη, αργά ή γρήγορα, θα τον χωρίσει ή θα γίνει ένας σημαντικός καυγάς και ο άντρας θα αλλάξει… πορεία.

Όταν ο άλλος ακυρώνει διαρκώς τα ραντεβού, περνά περισσότερο χρόνο με τους φίλους του παρά με την καλή του, τότε τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά για τη γυναίκα, η οποία αποφασίζει να φύγει μακριά.

photo: A. L./ UnsplashΔρα με μυστικοπάθεια

Η μυστικοπαθής θα έπρεπε να είναι η… γυναίκα. Τι, όχι; Όταν ένας άνδρας δρα με μυστικοπάθεια, τότε δίνει το σημάδι στη γυναίκα ότι κάτι κρύβει και ότι πιθανότατα την απατά, είτε αυτό ισχύει είτε όχι.

Ακόμη κι αν δεν ισχύει, τότε απλά νιώθεις ότι ο σύντροφός σου κάτι σου κρύβει,ότι σου λέει ψέματα ή δεν σου τα λέει όλα και σιγά σιγά χάνεται η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη στη σχέση. Και τι μένει; Η καχυποψία.

Δεν είναι ποτέ εκεί όταν τον χρειάζεται

Αυτό δεν σημαίνει πως απλά απουσιάζει, αλλά μπορεί να σημαίνει πως είναι εκεί αλλά όχι με τον τρόπο που θα ήθελε εκείνη. Είναι εκεί αλλά δεν την ακούει πραγματικά όταν τον έχει ανάγκη και όταν κάτι την απασχολεί.

Προσποιείται ότι την ακούει… και μια γυναίκα αυτό το αντιλαμβάνεται πολύ καλά. Και ποιος θέλει μια σχέση σαν κι αυτή; Κανείς μάλλον.

Photo: PixabayΌταν νιώθει ότι είναι η μαμά του

Νιώθει ότι πρέπει να τον ωριμάσει και μερικές φορές ότι είναι η μαμά του. Παίρνει όλη την ευθύνη για το πιο μικρό μέχρι και το πιο μεγάλο πράγμα, τον φροντίζει καθημερινά και βρίσκει δικαιολογίες για εκείνον.

Αυτός πάλι είναι σαν ένα μικρό παιδί! Μπορεί στην αρχή μιας σχέσης αυτό να είναι χαριτωμένο αλλά στην πορεία κουράζει.

Την συγκρίνει με άλλες γυναίκες

Και ποιος θέλει να μας συγκρίνουν; Κανείς, είτε είναι άνδρας, είτε είναι γυναίκα. Μπορεί να τη συγκρίνει με την πρώην, τη συνάδελφο, την κολλητή, την μητέρα του. Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι ένα επικίνδυνο λάθος… που οδηγεί με ακρίβεια στον χωρισμό όταν γίνεται επανειλημμένα.

Ρίχνει την ψυχολογία της, την αυτοπεποίθηση της και τη γεμίζει με αρνητικά συναισθήματα.

Photo: unsplash/Kelly Sikkema

Το άρθρο Οι «απροσδόκητοι» λόγοι που μια γυναίκα χωρίζει κάποιον που αγαπά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα