Ο Τάσος Ξιάρχος πήγε στον Λιάγκα και τον έβαλε να περπατήσει με 20ποντα! (Video)

14:12 22/10/2019 - Πηγή: iPop

Ο Τάσος Ξιάρχος πήγε στον Λιάγκα και έβαλε εκείνον και τον Παπανώτα να περπατήσουν με 20ποντα! Όλα όσα έγιναν στο πλατό του «Μεσημέρι».

Ο Τάσος Ξιάρχος, χορευτής και χορογράφος της Ελένης Φουρέιρα και της Τάμτα, μετά την εμφάνισή του στο GNTM, όπου έδειξε στις διαγωνιζόμενες πώς να περπατάνε και χορεύουν πάνω σε ψηλοτάκουνα, πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ο ίδιος μας προετοίμασε για το πρόκειται να συμβεί ανεβάζοντας ένα story όλο νόημα στο οποίο έγραψε:

Ήρθα στον κομπλεξικό. Να δείτε

τι θα πάθει

Στη συνέχεια, ο Τάσος Ξιάρχος όταν μπήκε στο πλατό έβαλε τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα να κάνουν την ίδια δοκιμασία που έκαναν χθες τα μοντέλα του GNTM: Να περπατήσουν πάνω σε 20ποντες γόβες!

Ο Γιώργος Λιάγκας απ’ την αρχή της εκπομπής είχε προαναγγείλει το θέμα, αφού είχε δίπλα του ένα ζευγάρι κόκκινες ψηλές γόβες.

Μπαίνοντας στο πλατό, ο Τάσος αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο GNTM, έδωσε τη δική του εκτίμηση για την πιο δυνατή παίκτρια ενώ αποκάλυψε ποια δεν συμπάθησε καθόλου!

Τη μισώ πάρα πολύ, είναι από τις χειρότερες, η Μαρτίνα. Η καλύτερη είναι η Κάτια. Και η Ελευθερία μου αρέσει πάρα πολύ. Έμεινα έκπληκτος με τον χορό της Άννας- Μαρίας. Ποιος το περίμενε;

Στη συνέχεια έβαλε το challenge στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα να περπατήσουν με γόβες! Πώς τα πήγαν; Δες στο video που ακολουθεί!

Ο Τάσος Ξιάρχος στον Λιάγκα:Δες ακόμα:

Ο Sam Smith φοράει καλύτερα τις γόβες από σένα | Photo

Το άρθρο Ο Τάσος Ξιάρχος πήγε στον Λιάγκα και τον έβαλε να περπατήσει με 20ποντα! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα