GNTM: Ο διωγμός απ’ το δωμάτιο, ο τσακωμός με τους κριτές και η κοπέλα που αποχώρησε

10:07 22/10/2019 - Πηγή: iPop

Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας. Οι FF έδιωξαν την Ελευθερία απ’ το δωμάτιο, στη δοκιμασία για ακόμα μια φορά η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη ενώ υπήρξε κι ένας τσακωμός με τους κριτές στο GNTM! Ποια κοπέλα τελικά αποχώρησε;

Η δοκιμασία και το αβαντάζ

Η δοκιμασία του GNTM στην άμμο ήταν απ’ τις πιο εντυπωσιακές που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Πριν την φωτογράφηση, όμως, τα κορίτσια έκαναν έναν αγώνα δρόμου κι όποια θα έκοβε πρώτη το νήμα θα είχε ένα αβαντάζ, μαζί με την Ελευθερία που ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας.

Τελικά αυτή που κέρδισε

ήταν η Σουζάνα, η οποία κλήθηκε να χωρίσει σε δυάδες τις συμπαίκτριές της για να φωτογραφηθούν. Επέλεξε τα ζευγάρια να γίνουν ως εξής: Σουζάνα – Άννα Μαρία, Ιωάννα – Ίλντα, Εμμανουέλλα – Όλγα, Νίνα – Κωνσταντίνα, Κέισι – Μαρία, Σπυρούλα – Άννα, Κάτια – Γκλόρια, Μαρτίνα – Μαρίνα, Ασημίνα – Σουζάνα.

Πολλά κορίτσια, ακόμα και φίλες της, την κατηγόρησαν ότι δεν διάλεξε στρατηγικά, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει πολλές κοπέλες, ακόμα κι εκείνες με τις οποίες είναι πιο κοντά.

Η Ελευθερία, απ’ την άλλη, είχε το αβαντάζ να φωτογραφηθεί μόνη της, ενώ έπρεπε να επιλέξει και δυο ζευγάρια που δεν θα έκαναν μαλλιά και μακιγιάζ. Αυτές ήταν η Σουζάνα με την Ασημίνα και η Μαρτίνα με την Μαρίνα.

Έφυγε η Ελευθερία απ’ το δωμάτιο των FF

Η Ελευθερία απ’ την πρώτη στιγμή έμενε με τις FF στο ίδιο δωμάτιο, με εκείνες να έχουν δείξει αρκετές φορές την πρόθεσή τους να τη διώξουν και να μείνουν μόνες τους. Έτσι, κι αφού πλέον είχαν αδειάσει αρκετά κρεβάτια, τα πέντε κορίτσια κάλεσαν την Ελευθερία στο δωμάτιο για να της μιλήσουν και της είπαν να φύγει γιατί τους δημιουργεί προβλήματα, όπως υποστήριξαν.

Αρχικά, η Μαρτίνα της είπε ότι ενοχλήθηκε που τη διάλεξε μαζί με τη Σουζάνα και την Ασημίνα για να μην έχουν το αβαντάζ στην δοκιμασία.

«Σε βοηθάμε στα πάντα, σου βάζουμε πλυντήρια, σου δίνουμε τα ξεβαφτικά μας, είναι σαν να μας χρησιμοποιείς. Έχουν αδειάσει δύο δωμάτια και δεν πηγαίνεις εκεί!», είπε στη συνέχεια η Ασημίνα με την Μαρτίνα να συμπληρώνει πως: «Ή τα μαζεύεις εσύ ή στα μαζεύω εγώ! Σου δίνω δύο επιλογές. Είμαστε πέντε και οι πέντε δεν σε θέλουμε εδώ».

Στο σαλόνι, η Κάτια συνέχισε να επιτίθεται στην Ελευθερία, λέγοντάς της πως είναι ό,τι πιο διπρόσωπο έχει γνωρίσει, με την Ελευθερία τελικά να μαζεύει τα πράγματά της και να αποχωρεί απ’ το δωμάτιο, πηγαίνοντας στο δωμάτιο με τις φίλες της.

Το μάθημα με τα ψηλοτάκουνα

Μετά την δοκιμασία, οι διαγωνιζόμενες του GNTM είχαν την ευκαιρία να μάθουν να περπατούν και να χορεύουν με πολλή θηλυκότητα και χάρη πάνω σε πανύψηλα τακούνια.

Ο καταξιωμένος Έλληνας χορογράφος και χορευτής, Τάσος Ξιάρχος, που έχει συνεργαστεί με celebrities όπως η Τάμτα, η Josephine, η Κόνι Μεταξά, ο Snik και ο Sin Boy, τις ανέλαβε και τους έδειξε τα «μυστικά» του θηλυκού χορού και των sexy moves.

Μάλιστα, ο ίδιος ξεχώρισε την Κάτια για τον τρόπο που χόρευε και περπατούσε πάνω στα ψηλοτάκουνα.

Ο τσακωμός με τους κριτές στο GNTM

Πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι κριτές έκαναν την καθιερωμένη κριτική στις διαγωνιζόμενες. Οι κριτές σχολίασαν αρκετά έντονα την κακή φωτογραφία της Μαρτίνας, η οποία σε αντίθεση με το ζευγάρι της, τη Μαρίνα που αποθεώθηκε, συγκέντρωσε πολύ άσχημες κριτικές.

Έντονα σχολιάστηκε και το ζευγάρι Γκλόρια- Κάτια, με τους κριτές να λένε τα καλύτερα για την Κάτια και να σχολιάζουν πως η απόφαση της Σουζάνας να τις βάλει μαζί «έκαψε» την Γκλόρια.

Όσο τα κορίτσια περίμεναν για το τελικό αποτέλεσμα, πολλές σχολίασαν πως η Σουζάνα πρέπει να αποχωρήσει μετά τις τόσες ευκαιρίες που της έχουν δώσει οι κριτές.

Έτσι, δεν άργησε να έρθει και ο τσακωμός με τους κριτές στο GNTM κατά τη διάρκεια των αποτελεσμάτων. Πολλά κορίτσια αντέδρασαν στην επιλογή των κριτών να σώσουν για ακόμα μια φορά τη Σουζάνα και τότε ο Δημήτρης Σκουλός τους απάντησε με αρκετά έντονο ύφος, υποστηρίζοντας έτσι την επιλογή τους να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στο μοντέλο.

Η καλύτερη φωτογραφία και η παίκτρια που αποχώρησε

Η παίκτρια με την καλύτερη φωτογραφία ήταν η Κάτια, κάτι που προκάλεσε σχόλια απ’ την Όλγα κι από την Ελευθερία. «Δεν τρελάθηκα από τη χαρά που κέρδισε η Κάτια, ωστόσο το άξιζε», είπε η Όλγα ενώ η Ελευθερία θορυβήθηκε που η Κάτια μαζί με το καλύτερο «κλικ» κέρδισε και το αβαντάζ της επόμενης δοκιμασίας, θεωρώντας σίγουρο ότι θα διαλέξει την ίδια.

Στην τελική δυάδα μπροστά στην Βίκυ Καγιά βρέθηκαν η Γκλόρια Ντενίκη και η Ιωάννα Κυρίτση, η οποία ήταν και η παίκτρια που αποχώρησε.

Οι FF χαιρέτησαν την Ιωάννα…

Κατά την αποχώρηση της Ιωάννας από το σπίτι, τα κορίτσια της πεντάδας θέλησαν να την χαιρετήσουν κάτι που έκανε αίσθηση, αφού δεν είχαν μιλήσει καθόλου με την Ιωάννα όσο ήταν στο παιχνίδι.

Οι πέντε τους μετά όταν πήγαν στο δωμάτιο τους άρχισαν να σκέφτονται πως μπορεί η Κάτια να χρησιμοποιήσει το πλεονέκτημα της στην επόμενη δοκιμασία, μιας και είχε την καλύτερη φωτογραφία σ’αυτή τη δοκιμασία.

Δες το trailer της Τρίτης:

Δες ακόμα:

Αποχώρησε η Λυδία απ’ το GNTM, αποθεώθηκε η Ελευθερία

Το άρθρο GNTM: Ο διωγμός απ’ το δωμάτιο, ο τσακωμός με τους κριτές και η κοπέλα που αποχώρησε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα