Πόροι; Σπυράκια; Ξηρό δέρμα; Έχουμε μια DIY μάσκα για κάθε πρόσωπο!

12:41 22/10/2019 - Πηγή: iPop

Το δέρμα μας χρειάζεται συνεχή φροντίδα και ενυδάτωση. Είτε αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα, για παράδειγμα σπυράκια, είτε η επιδερμίδα σου φαίνεται 100% υγιής, να θυμάσαι πως δεν πρέπει να αμελείς σε καμία περίπτωση την περιποίησή του. Άλλωστε, όσο περισσότερο φροντίζεις το δέρμα σου τώρα, τόσο πιο υγιές και λαμπερό θα είναι καθώς μεγαλώνεις και ο χρόνος θα του φερθεί πιο επιεικώς. Σήμερα θα σου δείξουμε μια DIY μάσκα για κάθε πρόσωπο, ανάλογα με το πρόβλημα που

αντιμετωπίζει η κάθε μια.

Μια DIY μάσκα για κάθε πρόσωποΕάν έχεις ακμή

Η vlogger Nicoletta Xo είναι γνωστή για τις DIY μάσκες που φτιάχνει, οι οποίες περιλαμβάνουν συστατικά, τα οποία βοηθούν εάν έχεις επίσης πόρους.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις αυτή την DIY μάσκα προσώπου;

1 κουταλιά της σούπας τζελ αλόη βέραΜια σταγόνα από αιθέριο έλαιο τσαγιού

Πώς θα την φτιάξεις;

Απλά ανακάτεψε τα δύο υλικά μαζί, άπλωσε τη μάσκα στο πρόσωπό σου, άφησέ την να δράσει για 10 λεπτά και ξέπλυνε με αρκετό νερό.

Το αιθέριο έλαιο τσαγιού είναι ένας τέλειος φυσικός τρόπος να καταπολεμήσεις την ακμή, καθώς έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Όμως, θα πρέπει να το συνδυάσεις με κάποιο άλλο συστατικό. Η ενυδατική αλόη κάνει τέλειο συνδυασμό με το έλαιο τσαγιού, ηρεμεί το ερεθισμένο δέρμα και καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Εάν έχεις πόρους

Σε αυτό το tutorial, η vlogger Ava Jules δείχνει την αγαπημένη της DIY μάσκα προσώπου, αγαπημένα της scrubs και peels, χρησιμοποιώντας από ασπράδια αυγού μέχρι σκόνη άνθρακα.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις αυτή την DIY μάσκα προσώπου;

2 κουταλάκια του γλυκού ζελατίνη2 κουταλιές της σούπας νερό6 κάψουλες ενεργού άνθρακα

Πώς θα την φτιάξεις;

Ανακατεύεις όλα τα συστατικά της μάσκας μαζί και δημιουργείς ένα στρώμα στα σημεία του προσώπου σου όπου έχεις πόρους.Αφού την αφήσεις για μερικά λεπτά, την αφαιρείς όλη μαζί, τραβώντας την.

Εάν έχεις πόρους και σημάδια από ακμή

Η vlogger Supa Natural πειραματίστηκε βάζοντας κάθε μέρα στο πρόσωπό της κουρκουμά για τρεις μέρες. Μετά από τρεις μέρες, δήλωσε πως το δέρμα της ήταν πολύ πιο ήρεμο και λαμπερό ενώ τα κόκκινα σημάδια είχαν εξαφανιστεί.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις αυτή την DIY μάσκα προσώπου;

1 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά σε σκόνη2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι

Πώς θα την φτιάξεις;

Ανακατεύεις όλα τα συστατικά της μάσκας μαζί και απλώνεις τη μάσκα σε όλο σου το πρόσωπο.Αφού την αφήσεις για 10-15 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλένεις πολύ καλά το πρόσωπό σου.

Ο κουρκουμάς είναι το μαγικό συστατικό, ο οποίος είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό και αντιφλεγμονώδες που σκοτώνει τους μικροοργανισμούς στο δέρμα σου.

Εάν έχεις ξηρό δέρμα

Αν έχεις ξηρό δέρμα, ξέρεις ήδη ότι η πλειοψηφία των θεραπειών περιλαμβάνει βαριά έλαια που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα ακμής, εάν είσαι επιρρεπής. Αυτός είναι και ο λόγος που η DIY μάσκα προσώπου με αβοκάντο και μέλι από την vlogger Iamvenessae έχει αγαπηθεί όσο καμία! Είναι ελαφριά και κάνει θαύματα στο ξηρό δέρμα.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις αυτή την DIY μάσκα προσώπου;

Μισό αβοκάντο πολτοποιημένο1 κουταλιά της σούπας μέλι

Πώς θα την φτιάξεις;

Ανακατεύεις όλα τα συστατικά της μάσκας μαζί και την απλώνεις στο πρόσωπό σου.Αφού την αφήσεις για 10 λεπτά, ξεπλένεις πολύ καλά το πρόσωπό σου με άφθονο νερό.

Τα αβοκάντο είναι γεμάτα λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στην απαλότητα και την ενυδάτωση του δέρματος, ενώ το μέλι είναι ένα φυσικό ενυδατικό και στυπτικό.

Δες ακόμα:

NoMakeUpDay: Μάσκα προσώπου δυο σε ένα για λαμπερό δέρμα στη στιγμή!

Photos: Freepik

Το άρθρο Πόροι; Σπυράκια; Ξηρό δέρμα; Έχουμε μια DIY μάσκα για κάθε πρόσωπο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόροι Σπυράκια Ξηρό, Έχουμε, DIY,poroi spyrakia xiro, echoume, DIY