Ο άνθρωπος που κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ της Jennifer Aniston και έγινε viral news!

14:37 26/9/2020 - Πηγή: iPop

Η Jennifer Aniston τον περασμένο Οκτώβριο είχε σπάσει το ρεκόρ Γκίνες με το account της στο Instagram που κατάφερε ν’ αποκτήσει πιο γρήγορα απ’ όλους μέχρι τότε 1 εκατομμύριο followers! Σήμερα, 26/9/2020, ένας 94χρονος, Sir David Attenborough, έσπασε το ρεκόρ της Jennifer Aniston

καθώς απέκτησε πάνω από 3 εκατομμύρια followers μέσα σε μία ημέρα!

Έσπασε το ρεκόρ της Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston είχε σπάσει το ρεκόρ Γκίνες αποκτώντας 1 εκατ. followers μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά, ξεπερνώντας τους Πρίγκιπα Harry και Meghan Markle, οι οποίοι όταν είχαν ανοίξει τον λογαριασμό τους sussexroyal είχαν καταφέρει να φτάσουν τους 1 εκατ. ακόλουθους μέσα σε 5 ώρες και 45 λεπτά.

Σήμερα, 26/9/20, και οι δύο πρωτιές αποτελούν παρελθόν καθώς πήρε τη θέση ένας 94χρονος, ο Sir David Attenborough. Ο Βρετανός τηλεπαρουσιαστής και φυσικός ιστορικός μέσα σε μία ημέρα κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατ. followers!

Η πρώτη ανάρτηση του Sir David Attenborough

Ο Βρετανός τηλεπαρουσιαστής ανέβασε ένα video με τον ίδιο να μιλάει και στη λεζάντα αναγράφεται αυτό που έγραψε το ίδιο το Instagram στο IGTV για τον ίδιο:

Ο David Attenborough έχει περάσει μια ζωή ταξιδεύοντας, εξερευνώντας τα άγρια μέρη του πλανήτη μας και τεκμηριώνοντας τον ζωντανό κόσμο σε όλη την ποικιλία και το θαύμα του. Είναι επίσης μάρτυρας των καταστροφών που προκλήθηκαν. Η διάσωση του πλανήτη μας είναι τώρα μια πρόκληση επικοινωνίας. Ξέρουμε τι να κάνουμε, απλά χρειαζόμαστε τη θέληση.Γι’ αυτό θέλουμε να μοιραστούμε αυτό το μήνυμα στο Instagram. Επειδή υπάρχει ελπίδα και μαζί, μπορούμε να εμπνεύσουμε την αλλαγή. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι ο συνηθισμένος «βιότοπος» του David, αλλά έχουν καταγραφεί μηνύματα αποκλειστικά για το Instagram, όπως το συγκεκριμένο σε αυτήν τη δημοσίευση και βοηθάμε στη λειτουργία του λογαριασμού. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, «εμείς» είμαστε Jonnie και Colin και δουλέψαμε με τον David για τη ζωή στον πλανήτη μας. Έτσι, εκτός από την κοινή χρήση των μηνυμάτων που έχουν καταγραφεί ειδικά για αυτόν το λογαριασμό, θα δημοσιεύσουμε επίσης μερικά αποκλειστικά κλιπ και περιεχόμενο στο παρασκήνιο.Μείνετε συντονισμένοι

Στο video ο άνθρωπος που έσπασε το ρεκόρ της Jennifer Aniston αναφέρει το λόγο για τον οποίο αποφάσισε να ανοίξει αυτό τον λογαριασμό και λέει χαρακτηριστικά:

Τα τελευταία 60 χρόνια έχω εμφανιστεί σε τηλεόραση και ραδιόφωνο αλλά είναι η πρώτη μου φορά στο Instagram. Πήρα την απόφαση για τη νέα αυτή… εξερεύνησή μου, γιατί πιστεύω ότι η ανθρωπότητα έχει σοβαρά προβλήματα

View this post on Instagram

David Attenborough has spent a lifetime travelling, exploring the wild places of our planet and documenting the living world in all its variety and wonder. He’s also witnessed the damaged caused. Saving our planet is now a communications challenge. We know what to do, we just need the will. That’s why we want to share this message on Instagram. Because there is hope and together, we can inspire change. Social media isn’t David’s usual habitat so while he’s recorded messages solely for Instagram, like the one in this post, we're helping to run this account. In case you’re wondering, ‘we’ are Jonnie and Colin and we worked with David on A Life On Our Planet. So, as well as sharing the messages he’s recorded especially for this account we’ll also post some exclusive clips and behind the scenes content. Stay tuned.

A post shared by A Life On Our Planet (@davidattenborough) on Sep 24, 2020 at 2:00am PDT

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο άνθρωπος που κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ της Jennifer Aniston και έγινε viral news! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα