Η Anna Dello Russo -η πιο κομψή Ιταλίδα στον κόσμο- μας δείχνει πώς να φορέσουμε τα πιο trend πεθαίνεις latex leggins (κυριολεκτικά). Θα χρειαστείς βοήθεια!

12:54 26/9/2020 - Πηγή: iPop

Η Anna Dello Russo και τα latex leggins πάνε μαζί και είναι ένα μοναδικά κομψό και άψογο αποτέλεσμα! H πιο κομψή Ιταλίδα στον κόσμο και στην ηλικία των 58 ετών αποτελεί τουλάχιστον πρότυπο.

Η Anna Dello Russo και τα latex leggins πάνε μαζί!

Η γνωστή σύμβουλος μόδας, Anna Dello Russo, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και

μας έδειξε βήμα-βήμα πως φοράμε τα latex leggins. Αυτό που δεν περιμέναμε είναι ότι χρειάζεται βοήθεια για να έχεις ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα!

Όπως θα δεις στο πρώτο video της ανάρτησης, το πρώτο βήμα είναι να φορέσεις μέχρι το γόνατο τo latex κολάν και να τραβήξεις (με υπομονή) και σταδιακά τις σούρες προς τα πάνω, έτσι ώστε να στρώσει καλά στη γάμπα σου.

Αφού φορέσεις το κολάν με τον ίδιο τρόπο μέχρι τη μέση σου, αυτό που μένει να κάνεις είναι να ζητήσεις από κάποιον να σου το γυαλίσει! Ναι, καλά διάβασες! Για να έχεις το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που θες χωρίς θαμπάδες, θα χρειαστείς το σπρέι που θα γυαλίσει το κολάν σου.

Η Anna Dello Russo χρησιμοποιεί στο video το Vivishine Spray, το οποίο όχι μόνο γυαλίζει το κολάν αλλά φροντίζει για τη μακροβιότητα του καθώς προστατεύει το latex από φθορές. Το εφαρμόζεις ψεκάζοντας και ζητάς από κάποιον να περάσει το κολάν σου με μία πετσέτα δίνοντας έμφαση σε θαμπά σημεία όπως τα γόνατα και οι γλουτοί.

Το αποτέλεσμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε όποια περίσταση και αν βρεθείς φορώντας το latex κολάν σου!

Δες το video και μάθε κι εσύ να φοράς σωστά το latex κολάν σου, που τόσο πολύ αγαπάς!

View this post on Instagram

Tutorial how to properly wear @ysl latex leggings: 2 steps

A post shared by Anna Dello Russo (@annadellorusso) on Sep 25, 2020 at 7:26am PDT

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Anna Dello Russo -η πιο κομψή Ιταλίδα στον κόσμο- μας δείχνει πώς να φορέσουμε τα πιο trend πεθαίνεις latex leggins (κυριολεκτικά). Θα χρειαστείς βοήθεια! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα