Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/9/2020)

09:01 26/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/9/2020), μην καταπιέζετε τον εαυτό σας παραπάνω

από όσο ήδη σας καταπιέζουν οι άλλοι. Άνθρωποι ανώτερα ιστάμενοι από εσάς, θα θελήσουν να σας επιβάλλουν όχι μόνο τα “θέλω” και τις απόψεις τους αλλά και να παρέμβουν στο προσωπικό σας πρόγραμμα ακόμα κι αν γνωρίζουν ότι θα σας το ανατρέψουν. Θα μοιάζουν δηλαδή σαν να μην υπολογίζουν το πως εσείς θέλετε να διαχειριστείτε την καθημερινότητά σας και θα έχουν τάσεις κατάφωρα χειριστικές απέναντί σας. Τι πρέπει να κάνετε; Να γίνετε περισσότερο διπλωματικοί και απλώς να μην τους κάνετε το χατίρι να αντιδράσετε σε ότι κι αν κάνουν για να σας προκαλέσουν.

Ταύρος

Υπόλογοι μπορεί να βρεθείτε τις ημέρες αυτές, για κάτι που όμως, που μπορεί αν το γνωρίζατε αλλά δεν είχατε καμία ανάμειξη. Κι αυτό συμβαίνει γιατί στις ημέρες αυτές, καλλιεργούνται πολλών ειδών παρασκήνια, που όταν αποκαλυφθούν δυστυχώς θα την πληρώνουν πρώτα τη νύφη εκείνοι που δεν είχαν καμία ανάμειξη αλλά γνώριζαν την ύπαρξή τους. Για το λόγο αυτό εξαρχής, μην μπείτε στη διαδικασία να αποδείξετε το αυταπόδεικτο, ότι δεν σχετίζεστε με οτιδήποτε. Κυρίως όμως, όσο κι αν ψάξετε να βρείτε το δίκιο σας, μην αντιδράσετε με φωνές και ένταση. Άλλωστε κανείς δε βρήκε το δίκιο του με καυγάδες.

Δίδυμοι

Μπορεί οι καιροί να είναι στείροι σε ευκαιρίες δημιουργικότητας, εσείς όμως από εδώ και στο εξής, τις διαφυγές σας θα τις βρείτε μέσα από τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, προσόντα που δεν αποκλείεται καθώς θα τα εκφράσετε να σας αποδώσουν κι οφέλη, ή μια συνεργασία που θα ενισχύσει το εισόδημά σας. Μάθε την τέχνη κι άστην όπως λέει και μια παροιμία, γιατί στη δική σας περίπτωση θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σας παρακινήσουν για να ασχοληθείτε. Ένα άλλο εξίσου σημαντικό προσόν που έχετε, είναι ότι πάντοτε βλέπετε τη θετική πλευρά των πραγμάτων και οι άλλοι σας προτιμούν για αυτή σας την αισιοδοξία.

Καρκίνος

Ασκήσεις επιμονής και υπομονής τα χρειαστεί να κάνετε τις ημέρες αυτές, αφού ψυχολογικά θα είστε πολύ περισσότερο ευερέθιστοι από άλλες φάσεις της ζωής σας. Για το λόγο αυτό, προσπαθήστε να διατηρήσετε την “επιμονή” σας και όχι την υπομονή, μιας και ως γνωστόν έχει και τα όριά της. Η επιμονή άλλωστε γίνεται πείσμα που δύσκολα μπορεί να σταθεί σε εμπόδια χωρίς να τα υπερπηδήσει. Θα υπάρξουν στιγμές, όπου κάποιοι θα σας προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους, θα αμφισβητήσουν το έργο σας ή θα υποτιμήσουν τις προσπάθειές σας. Αφήστε τους να ισχυρίζονται ότι θέλουν χωρίς να αντιδράσετε.

Λέων

Μία πρόταση που δεν την είχαν ευνοήσει οι συνθήκες και οι καταστάσεις να ευδοκιμήσει, επανέρχεται εκ νέου και θα τη σκεφτείτε πολύ σοβαρά τη φορά αυτή. Κατά πάσα πιθανότητα, θα έχει να κάνει με μια αλλαγή που θέλετε να κάνετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, η με την έναρξη μιας συνεργασίας που από παλιά είχε συζητηθεί αλλά δεν προχώρησε. Ειδικά εσείς που είστε στη διαδικασία να βρείτε μια καινούργια δουλειά, ανάμεσα στις κινήσεις που χρειάζεται να κάνετε, είναι να εξαντλήσετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Σίγουρα θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σταθούν στο πλάι σας.

Παρθένος

Οικονομικά συμφέροντα με δικούς σας ανθρώπους, ή στενούς συνεργάτες, μπορεί να γίνουν η αιτία μιας έντασης πάνω σε μια τέτοιου είδους συζήτηση σήμερα. Τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, καλό θα ήταν να αποφύγετε να σκαλίσετε τέτοια θέματα, αφού και άκρη δεν πρόκειται να βρείτε και η συνεννόηση θα γίνετε με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Παράλληλα, θα χρειαστεί να προσέξετε λίγο παραπάνω τις δαπάνες σας, αφού δεν είναι απίθανο να ξεμείνετε από ρευστότητα το διάστημα αυτό. Οικονομικές συμφωνίες προχωρήστε της προς το τέλος των επόμενων ημερών καλύτερα.

Ζυγός

Μία συνεργασία του παρελθόντος, ή εάν είστε άνεργοι, μία δουλειά που είχατε κάνει στο παρελθόν, δεν αποκλείεται να επανεξεταστεί από μέρους σας και να επιχειρήσετε να δοκιμάσετε την επαγγελματική σας τύχη εκ νέου στον τομέα αυτό. Ένα πρόσωπο, επίσης από το παρελθόν, που έχετε περάσει μαζί ένα φεγγάρι της ζωής σας, είτε δουλεύοντας μαζί, είτε σε μια προσπάθειά σας για ένα κοινό σκοπό, επανέρχεται στο σήμερα και έχει για εσάς να κάνει μία πολύ συμφέρουσα πρόταση, με οικονομικές ή επαγγελματικές, επεκτάσεις. Ιδέες που έμειναν αναξιοποιήτες, ίσως ήρθε ο καιρός να τις βάλετε σε εφαρμογή.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/9/2020), ενώ οι ημέρες που ακολουθούν είναι εξαιρετικές για να τρέξετε υποθέσεις σας, που έχουν να κάνουν με το σπίτι, με κληρονομικές εκκρεμότητες με οικονομικούς διακανονισμούς ή με ρύθμιση χρεών, εσείς είστε σε φάση εσωστρέφειας και περιορίζετε τις επαφές και τις μετακινήσεις σας στο ελάχιστο. Βάλτε όμως ένα πρόγραμμα την επόμενη εβδομάδα, που θα έχει σκοπό να σας απαλλάξει από υποθέσεις που τρέχουν. Θα αισθανθείτε καλύτερα με λιγότερο άγχος και έτσι θα ασχοληθείτε με εκείνα που θα θέλατε να φτιάξετε για παράδειγμα στο σπίτι και στον προσωπικό σας χώρο και που για καιρό αμελείτε.

Τοξότης

Είναι σπουδαίο να βλέπετε τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να ξεχωρίζετε από ανθρώπους που από χαρακτήρα είναι μίζεροι, όμως τις ημέρες αυτές, δεν αποκλείεται να ακούσετε μια ιδέα ή μια προοπτική, που να την υπερεκτιμήσετε, ως προς αυτά που θα σας κάνει να πιστέψετε πως θα κερδίσετε. Γενικότερα όμως την εποχή αυτή, μη δίνετε και πολύ βάση σε ότι σας τάζουν ή σας υπόσχονται σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο.  Κάποιοι μάλιστα προκειμένου να ξεφύγουν από την επιμονή σας, μπορεί να σας παροτρύνουν να ακολουθήστε κάτι που σας ηχεί εύκολο και είναι βασισμένο στις δεξιότητές σας αλλά να μη σας βγει τελικά.

Αιγόκερως

Με σχετική για τους καιρούς ευκολία, θα καταφέρετε τις επόμενες ημέρες, να διευθετήσετε μία οικονομική εκκρεμότητα που σας άγχωνε για καιρό, ενώ άνθρωποι, φίλοι ή συνεργάτες, όταν το θελήσετε με προθυμία θα έρθουν να σας βοηθήσουν σε ότι ζητήστε και με οποιοδήποτε τρόπο. Όμως τις ημέρες αυτές, θα πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, σχετικά με μια συνεργασία ή μία σοβαρή σχέση σας, αφού θα βρεθείτε στο αδιέξοδο να σκεφτείτε ότι τελικά δεν αξίζει τον χρόνο για να υφίσταται πλέον στη ζωή σας. Για το λόγο αυτό και για να έχετε καθαρό μυαλό, μην αφήνετε το συναίσθημα να παρεμβάλλεται έναντι της λογικής σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/9/2020), μην χρησιμοποιείτε την πεπατημένη για να προωθήσετε τις ιδέες σας, ή τη δουλειά σας σε χώρους που επιμένουν να ζητούν από εσάς τα ίδια και τα όμοια. Σε μία άκρως επικοινωνιακή περίοδος όπως είναι αυτή για εσάς, χρειάζεται να έχετε ανοιχτά τα αντανακλαστικά σας, ώστε να μπορέσετε να διακρίνετε ανάμεσα στις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε, ποια είναι τα άτομα εκείνα, που κατέχουν τη δύναμη και τον τρόπο να σας βοηθήσουν.  Άλλωστε ο διαφορετικός τρόπος που προσεγγίζετε τα πράγματα, θα εντυπωσιάσει κάποιους ανθρώπους ανάμεσα στους φιλικούς κύκους που δραστηριοποιείστε.

Ιχθύς

Με λιγότερη πίεση και άγχος θα κυλήσει την εβδομάδα αυτή η καθημερινότητά σας, αφού φαίνεται ότι κάποια θέματα που τρέχουν, δε θα είναι σε θέση να σας πιέσουν για να τα διευθετήσετε άμεσα. Σε κατάσταση αναμονής των εξελίξεων, μάλλον θα μπορέσετε παράλληλα να ασχοληθείτε και με κάποια πράγματα που είναι πιο δημιουργικά σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, αφού οι ημέρες που ακολουθούν θα μοιάζουν σαν ένα ευχάριστο διάλειμμα. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε, είναι την οικονομική σας διαχείριση, στο που ξοδεύετε και ποια υποχρέωση πρέπει την εποχή αυτή να καλύψετε για να απαλλαγείτε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: STOCKSY / KKGAS

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα