Ένα ανατριχιαστικό video από τη Σκωτία για την μετάδοση του κορονοϊού που πρέπει να δεις!

11:48 26/9/2020 - Πηγή: iPop

Η κυβέρνηση της Σκωτίας δημιούργησε ένα τουλάχιστον ανατριχιαστικό video που αφορά στην μετάδοση του κορονοϊού! Το video στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών ώστε να γίνουν περισσότερο προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα.

Ανατριχιαστικό video για τον κορονοϊό

Έχοντας ως στόχο την επαγρύπνηση των πολιτών, η κυβέρνηση της Σκωτίας δημιούργησε ένα video που όλοι πρέπει να

δουν. Η πανδημία έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και έχει γίνει περισσότερο επικίνδυνη από ποτέ. Καθημερινά ακούμε για την υποχρεωτική χρήση της μάσκας και ακόμα το πόσο σημαντική είναι και πόσο μας προφυλάσσει.

Ο κορονοϊός είναι σαν μία γρίπη που όμως είναι υπερβολικά μεταδοτική. Πέραν των άλλων ιδιαιτεροτήτων της όπου ακόμα διερευνώνται, αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε. Ακριβώς σε αυτό έρχεται να “επιχειρηματολογήσει” κάνοντας τις λέξεις εικόνα και δίνοντας μορφή στο φόβο όλων μας το ανατριχιαστικό video της Σκωτίας.

Πρόκειται για ένα σποτ των 30 δευτερολέπτων (που αποδεικνύονται περισσότερο από αρκετά) στο οποίο ο κορονοϊός εμφανίζεται ως μία πράσινη γλίτσα. Ένα κορίτσι μεταφέρει εν αγνοίας της τον κορονοϊό στον παππού της τον οποίο πήγε να επισκεφτεί. Θέλοντας να τον ευχαριστήσει του φτιάχνει ένα τσάι, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας όμως το ένα αντικείμενο ακουμπά το άλλο και έτσι μεταφέρεται ο ιός σε όλο το σπίτι.

Το video τελειώνει με τον παππού να φέρει την πράσινη γλίτσα στο στόμα του, το οποίο και υποδηλώνει ότι κόλλησε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ένα ανατριχιαστικό video από τη Σκωτία για την μετάδοση του κορονοϊού που πρέπει να δεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα