Μητσοτάκης: Δεν εμπιστεύομαι πια τον Τσίπρα- Ανάμεσα σε οικουμενική και εκλογές, επιλέγω εκλογές

23:54 22/2/2016 - Πηγή: iPop

Για την πιθανότητα συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα, τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την πιθανότητα εκλογών αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον «Ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, ενώ πρόσθεσε πως ανάμεσα σε οικουμενική Κυβέρνηση και εκλογές,

θα επέλεγε εκλογές.

Θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ;

«Σήμερα δεν θέτει κανείς ζήτημα οικουμενικής Κυβέρνησης» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτώμενος αν ισχύουν τα ίδια με όσα δήλωνε προεκλογικά. Ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξηγώντας πως πλέον οι συνθήκες είναι διαφορετικές και τόνισε ότι τότε μπορεί να υπήρχε λογική συνεργασίας αλλά από τότε έχει μπει πολύ νερό στο αυλάκι είπε: «Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να διακυβερνήσει με τον κ. Καμμένο, ενώ μπορούσε να έχει επιλέξει άλλους κοινωνικούς εταίρους» και συμπλήρωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει δείξει μία ανευθυνότητα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να ολοκληρώσει την αξιολόγηση. Έχει φερθεί εξαιρετικά επιπόλαια. Έχει υλοποιήσει ένα παράλληλο πρόγραμμα άλωσης του κράτους, χειραγώγησης των ανεξάρτητων αρχών, παρεμβάσεων στην παιδεία, στη Δικαιοσύνη και στα σώματα ασφαλείας».

Ο κ. Μητσοτάκης μάλιστα υπογράμμισε πως πλέον δεν εμπιστεύεται τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Εγώ έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στον Τσίπρα» και συμπλήρωσε πως «δεν υπάρχει η απαραίτητη εμπιστοσύνη και μας χωρίζει άβυσσος ως προς την ουσία των πολιτικών που πρεσβεύουμε».

Πρέπει να ξαναπάμε σε εκλογές;

«Πήγαμε σε 3 εκλογικές αναμετρήσεις με υπαιτιότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γνωρίζω αν θα πάμε για 4η φορά» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και απαντώντας στο ερώτημα τι θα επέλεγε ανάμεσα σε οικουμενική και εκλογές επιλέγει τις εκλογές. «Θα αντέξει ο λαός ακόμα μία εκλογική αναμέτρηση» εξήγησε και ξεκαθάρισε πως μία οικουμενική κυβέρνηση δεν μπορεί να δουλέψει δίνοντας ένα παράδειγμα: Εάν σήμερα ο Τσίπρας χάσει την δεδειλωμένη θα συμβεί γιατί οι βουλευτές του δεν θα στηρίξουν πχ το ασφαλιστικό. Ποιος λέει ότι αυτοί οι βουλευτές θα στηρίξουν σε μία οικουμενική Κυβέρνηση το ασφαλιστικό».

The post Μητσοτάκης: Δεν εμπιστεύομαι πια τον Τσίπρα- Ανάμεσα σε οικουμενική και εκλογές, επιλέγω εκλογές appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα