Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ Κ15 0-1: Το τρόπαιο παραμένει στην Θεσσαλονίκη! (highlights)

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες. Όμως, οι δύο τερματοφύλακες ήταν σε καλή μέρα και το 0-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι μικροί του “Δικέφαλου του Βορρά” πήραν το προβάδισμα. Ο Χαλδέζος έκανε πολύ ωραία ενέργεια και μοίρασε στον Καλπάκη που έκανε το γύρισμα. Εκεί βρέθηκε ο Τοπαλίδης, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στην συνέχεια, οι παίκτες του Σάββα Κωνσταντινίδη προστάτευσαν το υπέρ τους σκορ, προσπαθώντας να “χτυπήσουν”

στην αντεπίθεση. Παρά το γεγονός ότι η κατοχή μπάλας πέρασε στους “ερυθρόλευκους”, δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Νικολαΐδη. Έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, με τους μικρούς του ΠΑΟΚ να “ξεσπούν” σε πανηγυρισμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σπέρτος): Ταβουλάρης, Σιώζιος, Τσαλαπατανάκης, Μάρας, Γούσιος, Μωϋσιάδης, Αγγελόπουλος, Παπαγεωργίου, Λαζαρίδης, Σεφερλής, Παναγόπουλος (Χρηστίδης)

ΠΑΟΚ (Κωνσταντινίδης): Νικολαΐδης, Μίσχος, Δημητρακόπουλος, Καλπάκης (Σνάουτσνερ), Φιλιππιάδης, Γκέρσος, Τοπαλίδης (80′ Ματέρα), Λαζαρίδης, Σούβλατζης (52′ Μπουκλάς), Τσιάλης (80′ Παπαδόπουλος), Χαλδέζος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ Κ15 0-1, Θεσσαλονίκη,olybiakos-paok k15 0-1, thessaloniki