Νέος προπηλακισμός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από αγρότες (Photos)

23:37 22/2/2016 - Πηγή: iPop

Λίγες μέρες μετά τον προπηλακισμό του Γιάννη Μιχελογιαννάκη στην Κρήτη από οργισμένους αγρότες, οι αγρότες της Κρήτης προπηλάκισαν και το Νίκο Ηγουμενίδη έξω από το Κρήτη TV, όπου ήταν καλεσμένος.

Αφορμή για την ένταση ήταν οι δηλώσεις του κ. Ηγουμενίδη πως προτίθεται να ψηφίσει το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών, εάν η Κυβέρνηση κάνει διορθωτικές κινήσεις.

Οι δηλώσεις προκάλεσαν

την αντίδραση των αγροτών που συνόδευαν τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου, ο οποίος ήταν κι εκείνος καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του Κρήτη TV.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε φραστική επίθεση, ενώ η ένταση αποκλιμακώθηκε μετά την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων αγροτών.

Σημειώνουμε πως λίγο νωρίτερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Οροπέδιο Λασιθίου βρέθηκε ομάδα αγροτών όπου και αποκαθήλωσαν την ταμπέλα. Όπως δήλωσαν οι αγρότες ταμπέλα θα επιστραφεί στην Νομαρχιακή Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος τις επόμενες μέρες, επισημαίνοντας πως «η κυβέρνηση σκάβει τον τάφο της αγροτοκτηνοτροφικής κοινωνίας του Οροπεδίου».

Photos: cretapost.gr

The post Νέος προπηλακισμός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από αγρότες (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα