Κώστας Κωστόπουλος: Νέα σοκαριστική καταγγελία για σωματική βία εις βάρος του σκηνοθέτη

16:03 14/5/2022 - Πηγή: iPop

Μία νέα καταγγελία για τον σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλο ήρθε στο «φως» μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και πάλι, το πρωί του Σαββάτου 14/05.

Παραιτείται ο σκηνοθέτης του Σασμού- Τι δηλώνει για την καταγγελία για βιασμό

Μια νεαρή γυναίκα, η οποία υπήρξε βοηθός σκηνοθέτη, κατήγγειλε τον Κώστα Κωστόπουλο για σωματική βία, όταν συνεργάζονταν μαζί το 2017 σε τηλεοπτική σειρά. Όπως τόνισε η παρουσιάστρια του Mega, έχει γίνει επίσημα η καταγγελία

και στη συνέχεια επέλεξε να μοιραστεί αυτήν με το τηλεοπτικό κοινό.

Τι αναφέρει στη μαρτυρία της η νεαρή γυναίκα εις βάρος του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο:

«Θέλω να μιλήσω για το δικό μου περιστατικό για να δώσω δύναμη στα υπόλοιπα θύματα, γιατί σίγουρα υπάρχουν και άλλα. Το περιστατικό είχε γίνει το 2017, το Φεβρουάριο – Μάρτιο. Εργαζόμουν ως βοηθός σκηνοθέτη, μου ζήτησε να κάνω ένα πλάνο, το έκανα και ήταν νευριασμένος, δεν ξέρω γιατί, άρπαξε το σημειωματάριο που είχα στα χέρια μου και μου το βάρεσε στο κεφάλι. Ήμουν μάρτυρας σε ακόμα ένα περιστατικό που είχε χαστουκίσει έναν ηθοποιό. Παρόλο που ήταν πολλοί μπροστά, δεν άλλαξε τίποτα. Λίγους μήνες άντεξα να δουλέψω μαζί του. Δε μιλούσε με καθόλου σεβασμό», περιέγραψε η γυναίκα.

«Στο δικό μου περιστατικό ήταν ακόμα δύο άτομα μπροστά. Δεν αντέδρασαν, νομίζω υπήρχε αυτή η νοοτροπία στα γυρίσματα. Ήταν πολύ εχθρικός. Όταν έκανε την καταγγελία η Έλενα Αθανασοπούλου δε σοκαρίστηκα καθόλου, για εμένα ήταν θέμα χρόνου το να βγει ότι κακοποίησε κάποιον ο συγκεκριμένος», ανέφερε η καταγγέλλουσα.

«Μίλησα μόνο σε πολύ στενά μου άτομα. Έκανα καταγγελία, μου πήρε 4 χρόνια για να την κάνω. Έχω καταθέσει στην αστυνομία και έχω δώσει και το ονοματεπώνυμό του. Μετά το περιστατικό ήθελα πολύ να του πω ότι δεν είναι αποδεκτή αυτή η συμπεριφορά, αλλά φοβόμουν πολύ. Μετά από λίγο καιρό παραιτήθηκα. Ο ίδιος δε μου ζήτησε συγγνώμη ποτέ», συνέχισε, προσθέτοντας ότι «Με την Έλενα Αθανασοπούλου είμαστε σε επικοινωνία και το παλεύουμε μαζί», κατέληξε η νεαρή γυναίκα.

Η συγκλονιστική τοποθέτηση του Σωτήρη Τσαφούλια στο Πρωινό σχετικά με τις καταγγελίες- Μια συνέντευξη που πρέπει να διαβάσεις

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Κώστας Κωστόπουλος: Νέα σοκαριστική καταγγελία για σωματική βία εις βάρος του σκηνοθέτη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα