Αυτοί είναι οι διάσημοι stars που συμπαραστέκονται στον Johnny Depp στον δικαστικό του αγώνα

12:40 14/5/2022 - Πηγή: iPop

Από τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και τους ψεύτικους μώλωπες, μέχρι το περίεργο ζήτημα των περιττωμάτων στα σεντόνια, οι λεπτομέρειες της συνεχιζόμενης δίκης του Johnny Depp για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του Amber Heard, έχουν απασχολήσει το Hollywood

από τα μέσα Απριλίου. Καθώς προκύπτουν ολοένα και περισσότερες δυσάρεστες αποκαλύψεις για τον ταραχώδη γάμο τους, πολλοί διάσημοι stars τάσσονται υπέρ του Depp.

Johnny Depp – Amber Heard: Η σεξουαλική παρενόχληση με το μπουκάλι και οι φωτογραφίες με τις αιματηρές επιθέσεις

Ποιοι stars τάσσονται υπέρ του Depp στον δικαστικό του αγώνα ενάντια στην Amber Heard;

Winona Ryder και Vanessa Paradis

Instagram/winonaryderofficial

Παρά τις αποτυχημένες σχέσεις του Depp με την ηθοποιό Winona Ryder και τη Γαλλίδα τραγουδίστρια Vanessa Paradis (με την οποία έχει δύο παιδιά), οι δύο πρώην του φαίνονται ακόμα να τον εκτιμούν πολύ. Τόσο η Ryder, όσο και η Paradis είχαν καταθέσει ως μάρτυρες στη δικαστική διαμάχη του Depp με τη The Sun, που είχε γράψει ότι δέρνει τις συζύγους του.

Η δήλωση της Ryder αναφέρει ότι «η ιδέα ότι είναι ένα απίστευτα βίαιο άτομο είναι ό,τι πιο μακριά από τον Johnny που γνώριζα και αγάπησα. Ποτέ μα ποτέ δεν ήταν βίαιος απέναντί ​​μου. Δεν υπήρξε ποτέ βίαιος ή καταχρηστικός απέναντι σε κανέναν όσο ήμουν παρούσα».

AP Images

Ομοίως, η Paradis έγραψε ότι «από την προσωπική μου εμπειρία πολλών ετών, μπορώ να πω ότι ο Depp δεν ήταν ποτέ βίαιος ή καταχρηστικός μαζί μου».

Μερικά πράγματα που έχουμε μάθει απ’ την δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard

Penelope Cruz

Η Penelope Cruz, η οποία έχει συμπρωταγωνιστήσει με τον Depp σε τρεις ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides», έκανε δήλωση σχετικά με τη συμπεριφορά του Depp.

Σύμφωνα με την Cruz, γνώρισε τον Depp όταν ήταν 19 ετών και τον θεωρεί καλό φίλο. Δήλωσε ότι ενώ ήταν έγκυος στα γυρίσματα των Πειρατών της Καραϊβικής, ο Depp της συμπεριφέρθηκε με «γλυκύτητα, προστασία και καλοσύνη».

«Έχω δει τον Johnny σε τόσες πολλές καταστάσεις και είναι πάντα ευγενικός με όλους. Είναι ένας από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που γνωρίζω», ανέφερε στη δήλωσή της.

Sia

Στα τέλη του 2020, όταν κυκλοφόρησαν από το δικαστήριο ηχογραφήσεις όπου η Heard παραδέχεται ότι έβλαψε σωματικά τον Depp, η Sia έδειξε την υποστήριξή της στον Depp μέσω ενός tweet.

«Απλώς δείχνω τη δημόσια υποστήριξή μου στον Depp», έγραψε. «Θέλω να πω, θα ήθελα να πλυθεί και να σταματήσει να φοράει αυτά τα κοσμήματα, αλλά, αφού άκουσα αυτές τις κασέτες, είναι ξεκάθαρα το θύμα».

David Yates

Getty Images

Όταν οι φήμες για υποτιθέμενη ενδοοικογενειακή βία εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 2017, ο David Yates, σκηνοθέτης των ταινιών Fantastic Beasts, υπερασπίστηκε την απόφασή του να μην απομακρύνει τον Depp από τον ρόλο του.

«Μπορώ να σας πω μόνο για τον άντρα που βλέπω κάθε μέρα: είναι γεμάτος ευπρέπεια και καλοσύνη, και αυτό είναι το μόνο που βλέπω. Όποια κατηγορία και αν πλανάται προς το πρόσωπό του δεν αντιστοιχεί στο είδος του ανθρώπου με τον οποίο συνεργάστηκα», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Yates.

Johnny Depp – Amber Heard: Οι απειλές θανάτου και τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα βίας

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτοί είναι οι διάσημοι stars που συμπαραστέκονται στον Johnny Depp στον δικαστικό του αγώνα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα