Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/05/2022)

10:50 14/5/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/05/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/05/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/05/2022),

η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στο Ζυγό και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με συνεργασίες στην καριέρα σας και ίσως να έχετε κάποιες διαφωνίες.Από το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα σας απασχολήσουν κάποιες οφειλές ή τα οικονομικά σας και ίσως να έχετε κάποια ένταση με φιλικά σας πρόσωπα ωστόσο θα καταφέρετε να έχετε καλή έκβαση.

Ταύρος

Το πρωί η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις και προσωπικές σας επιδιώξεις ωστόσο περνώντας το μεσημέρι στο Σκορπιό θα δημιουργήσει  κάποια ένταση στις συνεργασίες σας και το επαγγελματικό σας περιβάλλον .

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το πρωί στο Ζυγό θα σας ευνοήσει σε θέματα επικοινωνίας και συνεργασίας ωστόσο η Σελήνη από το μεσημέρι  θα περάσει στον Σκορπιό και θα φέρει αρκετή ένταση στην καθημερινότητα σας και αρκετό άγχος σχετικά με οικονομικά ζητήματα.Επίσης προσέχετε και την υγεία σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα μπορέσετε να διευθετήσετε κάποια θέματα καθημερινότητας και να κάνετε και κάποιες επικοινωνίες για κάποιες συνεργασίες.Το μεσημέρι  θα περάσει στο Σκορπιό και πολλοί μπορεί να έχετε κάποια σύγκρουση με κάποιον ανώτερο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή κάποιο συνεργάτη για οικονομικά θέματα ή ακόμη και με κάποιο φίλο.

Λέων

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα σας ευνοήσει ώστε να προωθήσετε ερωτικά θέματα και θέματα δημιουργικότητας ωστόσο το μεσημέρι θα περάσει στο Σκορπιό και πολλοί θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες και πάλι με την οικογένειάς σας αλλά ίσως και με την υγεία κάποιου δικού σας ανθρώπου.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται το πρωί στο Ζυγό και τον 2ο σας οίκο και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε το πρόγραμμα σας μέσα στην καθημερινότητα αλλά και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις.Από το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και τον 3ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε περισσότερο με το περιβάλλον σας και την επικοινωνία με τα αδέλφια σας.

Ζυγός

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις με σχέσεις και συνεργασίες .Το μεσημέρι  η Σελήνη  θα περάσει στο Σκορπιό και θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και δυσκολίες σε κάποιες συνεργασίες σας με κάτι πρόσφατο που ξεκινήσατε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/05/2022), η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στο Ζυγό και ίσως  να θελήσετε να απομονωθείτε  ώστε να επιλύσετε κάποια  θέματα μέσα σας .Ωστόσο η Σελήνη περνώντας στο ζώδιό σας το μεσημέρι μπορεί να σας ενεργοποιήσει  σε θέματα συνεργασιών και οικογένειας ωστόσο ίσως να προκληθούν κάποιες εντάσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Ζυγό το πρωί και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποια θέματα μέσα στην καθημερινότητα με φίλους ή κάποιες συνεργασίες σας.Ωστόσο από το μεσημέρι  περνώντας η Σελήνη στο Σκορπιό  ίσως σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού ενώ  κάποιοι  θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας και θα πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα το πρωί θα βρίσκεται στον Ζυγό και θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά ζητήματα ωστόσο θα μπορέσετε να τα χειριστείτε σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο.Από το μεσημέρι και μετά  η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και ίσως έχετε διαφωνίες με ένα φιλικό πρόσωπο ή κάποιο συνεργάτη σας για οικονομικά ζητήματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα σας ευνοήσει ώστε να τακτοποιήσετε  προσωπικές σας επιδιώξεις και την επικοινωνία σας με φίλους .Ωστόσο περνώντας στον Σκορπιό και τον 10ο σας οίκο  το μεσημέρι  θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ωστόσο κάποιοι θα έχετε βοήθεια από φίλους και συνεργάτες.

Ιχθύς

Η Σελήνη στο Ζυγό από το πρωί θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε αρμονικά σε επαγγελματικά θέματα παρόλο που θα έχετε δυσκολία να επικοινωνήσετε με συνεργάτες.Η Σελήνη περνώντας στο Σκορπιό από  το μεσημέρι  και μετά θα δημιουργήσει κάποια θέματα στην επικοινωνία σας ή κάποια προβλήματα σε οικονομικά θέματα που θα σας δυσκολέψουν να επιτύχετε τους στόχους σας ωστόσο η καλή διαχείριση που θα κάνετε θα είναι ωφέλιμη για εσάς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/05/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα