Καπνιστός μπακαλιάρος με φακές και πιπεριές! Ένα γεύμα που θα σε κάνει να ερωτευτείς τα θαλασσινά

15:19 28/1/2022 - Πηγή: iPop

Αυτό το υπέροχο καπνιστό πιάτο με μπακαλιάρο, φακές και πιπεριές σε βοηθά να απολαύσεις ένα υπέροχο γεύμα γεμάτο ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Είναι ένα πιάτο γρήγορο, με λίγες θερμίδες και η παρασκευή του απαιτεί μόνο ένα τηγάνι, το οποίο εξοικονομεί χρόνο και σίγουρα δε σε παιδεύει.

Γεύμα με λιγότερες από 300 θερμίδες: Μπακαλιάρος με σαλάτα

αβοκάντο, αγγούρι και μάνγκο

Καπνιστός μπακαλιάρος: Τα υλικά που θα χρειαστείς400 γρ μαγειρεμένες φακές200 γρ ψητές κόκκινες πιπεριές, στραγγισμένες και κομμένες σε κύβους50 γρ μαύρες ελιές, χοντροκομμένες1 λεμόνι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε φέτες3 κ.σ ελαιόλαδο4 x 140 γρ φιλέτα μπακαλιάρου100 γρ φρυγανιά1 κουταλιά της σούπας τσίλιμαϊντανός, ψιλοκομμένος

Εύκολη συνταγή για πικάντικες φακές με μπέικον

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:

Προθέρμανε τον φούρνο στους 180C γκάζι. Από πάνω ρίξε τα φιλέτα ψαριού. Ανακάτεψε τη φρυγανιά, το τσίλι και το υπόλοιπο λάδι και βάλε μερικές κουταλιές πάνω από κάθε κομμάτι ψαριού. Ψήσε για 12-15 λεπτά μέχρι να ψηθεί το ψάρι, να γίνει τραγανή η επικάλυψη και οι φακές να είναι ζεστές. Πασπάλισε με τον μαϊντανό και στύψε λίγο λεμόνι.

Αυτές οι γεμιστές πιπεριές θυμίζουν το φαγητό της μαμάς σου αλλά έρχονται από το Μεξικό

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Καπνιστός μπακαλιάρος με φακές και πιπεριές! Ένα γεύμα που θα σε κάνει να ερωτευτείς τα θαλασσινά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καπνιστός,kapnistos