Το αρχαίο Περουβιανό χειρόγραφο που αποκαλύπτει τον σκοπό της ζωής σου

12:16 28/1/2022 - Πηγή: iPop

Διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου μπορεί να απόρησες. Και σε καταλαβαίνω. Τι είναι αυτά περί Περουβιανών χειρογράφων και πώς κάτι απ’ την αρχαιότητα μπορεί να ξέρει τον σκοπό της δικής μου ζωής; Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την Ουράνια Προφητεία!

Έχεις παρατηρήσει ότι πολλές φορές στη ζωή σου συμβαίνουν συμπτώσεις που δεν μπορείς να κατανοήσεις ή νιώθεις ότι καθοδηγείσαι από κάποιου είδους ενέργεια που δεν μπορείς να εξηγήσεις; Αν ναι, ήρθε η ώρα να μάθεις ότι όλα αυτά με κάποιο τρόπο συνδέονται!

Όταν έπιασα στα χέρια μου για πρώτη φορά το βιβλίο του James

Redfield δεν ήξερα τι πραγματικά με περίμενε. Θα ήταν ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης; Θα ήταν μια ωραία περιπέτεια; Θα μπορούσα να το ολοκληρώσω χωρίς να “κάψω” τον εγκέφαλό μου ή να κουραστώ; Η απάντηση σε όλα είναι ναι.

Ναι, είναι ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης. Ναι είναι μια ωραία περιπέτεια, στην οποία για την ακρίβεια υπάρχει πολλή δράση και δεν μπορείς να σταματήσεις να νιώθεις ένα με τον πρωταγωνιστή. Ναι το ολοκλήρωσα έχοντας όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα και χωρίς να κουραστώ λεπτό.

Η Ουράνια Προφητεία είναι γραμμένη το 1993 κι αυτό το σημειώνω γιατί έχει σημασία. Ο συγγραφέας τότε τόλμησε να συγγράψει ένα βιβλίο που δεν μπορούσε να ξέρει πώς θα το ερμηνεύσει ο κόσμος. Τελικά, ο κόσμος το αποθέωσε, έγινε best seller και σήμερα εξακολουθεί να διαβάζεται και να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων.

Στα δάση της βροχής του Περού ανακαλύφθηκε ένα αρχαίο χειρόγραφο. Στις σελίδες του κρύβονται 9 επιγνώσεις-κλειδιά για την ίδια τη ζωή, επιγνώσεις τις οποίες προοδευτικά προβλέπεται να συνειδητοποιήσει κάθε άνθρωπος στη γη καθώς πορευόμαστε προς έναν απόλυτα πνευματικό πολιτισμό. Αντλώντας αρχαία σοφία, το χειρόγραφο αυτό εξηγεί πώς να συνδέσουμε τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή μας τώρα και μας επιτρέπει να δούμε τι πρόκειται να μας συμβεί στα χρόνια που θα έρθουν.

Οι 9 επιγνώσεις- κλειδιά για τη ζωή θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι τώρα, τη σχέση σου με τους ανθρώπους γύρω σου, ενώ θα αποτελέσουν κι έναν χρήσιμο “οδηγό” για τα μελλοντικά σου βήματα.

Ουράνια Προφητεία: Τα 9 κλειδιά για τη ζωή

Ουσιαστικές συμπτώσεις- Ένα κρίσιμο πλήθος

Ανάμεσα στον πληθυσμό, υπάρχει ένα κρίσιμο πλήθος που βιώνει τη ζωή του ως μια πνευματική εξέλιξη, ένα ταξίδι που το οδηγεί προς τα εμπρός μέσα από μια σειρά συμπτώσεων.

Ο κόσμος έχει ένα πνευματικό σχέδιο- Το μακρύτερο τώρα

Η συγκεκριμένη επίγνωση αναφέρεται στην αφύπνιση για τη δημιουργία μιας πληρέστερης κοσμοθεωρίας. Σ’ αυτό το βήμα θέλουμε να αναγνωρίσουμε τις συμπτώσεις στη ζωή μας και να ανοιχτούμε τελικά στον πραγματικό σκοπό της ανθρώπινης ύπαρξης.

Ζήτημα ενέργειας

Οτιδήποτε έχει μια ενέργεια που μπορούμε να αισθανθούμε διαισθητικά, ενώ εμείς ως άνθρωποι μπορούμε να στρέψουμε την προσοχή μας και ν’ αφήσουμε την ενέργειά μας να ρέει προς την σωστή κατεύθυνση, επηρεάζοντας τελικά άλλα ενεργειακά συστήματα και αυξάνοντας τις συμπτώσεις στη ζωή μας!

Ο ανταγωνισμός για την ενέργεια- Ο αγώνας για δύναμη

H αιτία της σύγκρουσης ανάμεσά μας είναι ο ανταγωνισμός για την ανθρώπινη ενέργεια. Ποιος θα κυριαρχήσει στους άλλους και θα πάρει την περισσότερη ενέργεια;

Το μήνυμα των μυστών

Πώς μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος στην ανασφάλεια που νιώθουμε; Φτάνοντας στο σημείο να βιώσουμε την εσωτερική σύνδεση με την θεϊκή ενέργεια που έχουμε μέσα μας. Αυτή τη σύνδεση την περιγράφουν χαρακτηριστικά οι μύστες των παραδόσεων. Θα καταλάβουμε ότι έχουμε φτάσει σ’ αυτό το επίπεδο όταν νιώσουμε πιο “ελαφριοί” και έχουμε ένα συνεχές αίσθημα αγάπης!

Ξεκαθάρισμα του παρελθόντος

Η απόλυτη σύνδεση μας κάνει να συνειδητοποιούμε ακριβώς τις στιγμές που την χάνουμε. Έτσι, μπορούμε να καταλάβουμε με ποιο τρόπο κλέβουμε εμείς ενέργεια απ’ τους άλλους και κατ’ επέκταση να ενισχύσουμε τη σύνδεσή μας και ν’ ανακαλύψουμε ποια είναι η πνευματική μας αποστολή σ’ αυτό τον κόσμο.

Χρησιμοποιώντας τη διαίσθηση- Δεσμεύοντας τη ροή της ενέργειας

Όλα είναι συνδεδεμένα! Έτσι, λοιπόν, όταν συνειδητοποιήσουμε την προσωπική μας αποστολή, θα αυξηθεί και η ροή των συμπτώσεων, οι οποίες μας οδηγούν προς το πεπρωμένο μας. Οι απαντήσεις που ψάχνουμε συχνά έρχονται απ’ τη σοφία ενός άλλου ανθρώπου.

Η συσχέτιση με τους άλλους- Η διαπροσωπική ηθική

Οι άνθρωποι γύρω μας συνδέονται επίσης μαζί μας! Μάλιστα, εάν θέλουμε να αυξήσουμε τις συμπτώσεις, και συνεπώς να βρεθούμε πιο κοντά στην πνευματική μας αποστολή, θα πρέπει να εξυψώνουμε ψυχικά τους ανθρώπους που συναντάμε. Όταν τους εξυψώνουμε στο επίπεδο του σοφότερου εαυτού τους, αυξάνουμε και τις πιθανότητες να ακούσουμε ένα μήνυμα, χρήσιμο για τον σκοπό μας.

Συνειδητή εξέλιξη- Ο αναδυόμενος πολιτισμός

Τελικά, όλοι μας εξελισσόμαστε προς την ολοκλήρωση της πνευματικής μας αποστολής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κι ενώ τα τεχνολογικά Μέσα αυτοματοποιούνται, συγκεντρώνουμε πλέον την προσοχή μας περισσότερο στην συγχρονιστική ανάπτυξη, μέσα απ’ την οποία εξυψωνόμαστε σε υψηλότερα ενεργειακά επίπεδα. Έτσι, δίνουμε στο σώμα μας πνευματική μορφή και ενοποιούμε τη διάσταση της ύπαρξης με τη μεταθανάτια διάσταση.

Ο James Redfield μου έκανε ένα δώρο: Με έκανε πιο πλούσια. Μου έδωσε τα εφόδια να κατανοήσω καλύτερα τον κόσμο στον οποίο ζω, με έκανε να αναθεωρήσω για πολλά πράγματα, να δω αλλιώς γεγονότα της ζωής μου, να αλλάξω τον τρόπο που επηρεάζω και επηρεάζομαι απ’ τους άλλους. Και μ’ έκανε να γεμίσω μερικές κόλλες Α4 με σημειώσεις αλλά και να δώσω την υπόσχεση στον εαυτό μου ότι θα επιστρέψω ξανά στην Ουράνια Προφητεία.

Το βιβλίο Ουράνια Προφητεία του James Redfield κυκλοφορεί απ’ τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το αρχαίο Περουβιανό χειρόγραφο που αποκαλύπτει τον σκοπό της ζωής σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα