Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/01/2022)

10:25 28/1/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/01/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/01/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/01/2022),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με θέματα του εξωτερικού ή νομικά ωστόσο αποφύγετε να κάνετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες και κοιτάξτε καλά τις λεπτομέρειες.

Ταύρος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 8ο σας οίκο και ίσως καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα ωστόσο αποφύγετε να ακούσετε συμβουλές οικονομικές από φίλους και να μην είστε υπεραισιόδοξοι.

Δίδυμοι

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 7ο σας οίκο και  ίσως καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα με το εξωτερικό ή νομικά ωστόσο προς το απόγευμα αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε θέματα καριέρας.

Καρκίνος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 6ο σας οίκο και προσέχετε θέματα οικογενειακά που μπορεί να συζητιούνται πίσω από την πλάτη σας αλλά και κάποιο φιλικό πρόσωπο .Επίσης προσέχετε την υγεία σας.

Λέων

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 5ο σας οίκο και ίσως θελήσετε σήμερα να διασκεδάσετε και ίσως να κάνετε και κάποια δημιουργικά σχέδια ,να φιλοσοφήσετε αλλά να δώσετε και χαρά και ξεκούραση στον εαυτό σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 4ο σας οίκο  και ίσως έρθετε σε επαφή με φίλους ή συναδέλφους ώστε  να σκεφτείτε κάποιους στόχους σας . ωστόσο προς το απόγευμα  μην πάρετε αποφάσεις αφού μπορεί να μην γνωρίζετε όλα τα δεδομένα.

Ζυγός

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 3ο σας οίκο και κάποιοι θα έχετε επαφές ή θα έχετε δρομολόγια ώστε να ρυθμίσετε θέματα οικογενειακά μέσα στην καθημερινότητα ενώ προς το απόγευμα προσπαθήστε να είστε σαφείς στην επικοινωνία σας και να μην είστε αφηρημένοι στις μετακινήσεις ή την εργασία σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/01/2022), η Σελήνη και  σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 2ο οίκο και ίσως καταφέρετε να τακτοποιήσετε νομικά ζητήματα που μπορεί να έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας ενώ προς το βράδυ μην κάνετε σπατάλες μόνο και μόνο για την ικανοποίησή σας.

Τοξότης

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα πρέπει να δώσετε προσοχή και σήμερα σε σημαντικές αποφάσεις με συνεργάτες αλλά και κάποιες οικονομικές συμφωνίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 12ο σας οίκο και μπορεί να έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε ωστόσο μπορεί να σας ενοχλήσουν κάποιες συζητήσεις στην εργασία σας που μπορεί να διαισθάνεστε.

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 11ο σας οίκο και  ίσως  έχετε επαφές με το φιλικό σας περιβάλλον ή με συναδέλφους και θα διασκεδάσετε ωστόσο μην δανείσετε και μην χαλάσετε άσκοπα χρήματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 10ο σας οίκο και θα έχετε καλή ψυχολογία μέσα στην εργασία σας ωστόσο προς το απόγευμα προσέχετε συζητήσεις και αποφάσεις στην καριέρα σας ώστε να μην κάνετε λάθη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/01/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα