«Ήταν ένα άτομο με εξαιρετικό χαρακτήρα, ευγένεια και αφοσίωση στην ελεύθερη σκέψη»: Εκατοντάδες πρώην «κουνελάκια», Playmates και φίλοι του Hugh Hefner καταδικάζουν το «Secrets of Playboy»

14:27 2/2/2022 - Πηγή: iPop

Εκατοντάδες άνθρωποι που συνδέονταν παλαιότερα με το Playboy μιλούν ανοιχτά κι έρχονται να υπερασπιστούν τον Hugh Hefner, μετά από πολλαπλές καταγγελίες για κακή συμπεριφορά και κακοποίηση που έχουν γίνει σε βάρος του.

Την Τρίτη, 01/02, το PEOPLE έλαβε μια ανοιχτή επιστολή υπογεγραμμένη από εκατοντάδες πρώην κουνελάκια του Playboy, συναδέλφους, πρώην συντρόφους και υπαλλήλους που κατήγγειλαν τη σειρά «Secrets of Playboy» της A&E και τις πρόσφατες κατηγορίες εναντίον του Hugh Hefner, ο οποίος πέθανε το 2017 σε ηλικία 91 ετών.

Τι υποστηρίζουν όσοι υπερασπίζονται τον Hugh Hefner;

Η ανοιχτή επιστολή έρχεται στον απόηχο του ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων, το οποίο εξετάζει τις «σκοτεινές πλευρές» και τις «κρυμμένες αλήθειες» πίσω από την αυτοκρατορία του Hefner, η οποία δημιουργήθηκε σχολαστικά επί δεκαετίες.

«Υπογράφουμε τα ονόματά μας για να υποστηρίξουμε τον Hugh Hefner. Από όσα γνωρίζουμε για τον Hefner, ήταν ένα άτομο με εξαιρετικό χαρακτήρα, εξαιρετική ευγένεια και αφοσίωση στην ελεύθερη σκέψη», αναφέρει η επιστολή. «Επέδειξε τη δέσμευσή του να ζήσει μια ειλικρινή ζωή πέρα ​​από οτιδήποτε άλλο. Ο χρόνος μας στο Playboy του Hugh Hefner και στον οργανισμό παραμένει μια περίοδος που όλοι μας αγαπάμε. Υπογράφω με περηφάνια αυτήν την επιστολή ως αναγνώριση του χαρακτήρα του Hugh Hefner εν μέσω αβάσιμων ισχυρισμών στην νέα Εκπομπή».

«Secrets of Playboy»: Η λάμψη σβήνει και η σκοτεινή πλευρά της αυτοκρατορίας του Hugh Hefner αποκαλύπτεται σε ένα νέο ντοκιμαντέρ

Ένας εκπρόσωπος παραγωγής του «Secrets of Playboy», είπε ότι το δεν είχε λάβει ακόμη την επιστολή. Μετά τη δημοσίευσή της, όμως, ανακοίνωσe: «Οι ιστορίες που μοιράζονται στο Secrets of Playboy είναι προσωπικές εμπειρίες των συμμετεχόντων στο ντοκιμαντέρ και αξίζουν να ειπωθούν παρά το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για κάποιους να ακούσουν. Οι υπογραφές σε μία επιστολή ή μια διαφορετική εμπειρία με τον κ. Hefner ή την κουλτούρα του Playboy, δεν αναιρούν τις εμπειρίες όσων έχουν έρθει για να μοιραστούν την αλήθεια τους στη σειρά και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να φέρνουμε αυτές τις ιστορίες στο φως».

Πολλές από τις γυναίκες που υπέγραψαν την επιστολή εξέδωσαν επίσης προσωπικές δηλώσεις σχετικά με τους ισχυρισμούς στο ντοκιμαντέρ, συμπεριλαμβανομένων των Kimberly Hefner, Renee «Sloan» Baio, Barbara Hedden και Joy Jamieson.

ARCHIVE PHOTOS/GETTY

«Όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να ενθαρρύνονται να μοιράζονται την προσωπική τους εμπειρία σε αυτόν τον κόσμο, αλλά κανείς δεν πρέπει να τολμήσει να ξαναγράψει την αλήθεια σε βάρος του χαρακτήρα κάποιου άλλου», γράφει η Kimberly, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Hefner για 21 χρόνια από το 1989- 2010.

«Αυτό που φαίνεται να αγνοούν τώρα οι καταγγέλλουσες που μιλούν ανοιχτά είναι ότι ήμασταν πολλοί από εμάς όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί τους επίσης. Λυπάμαι, κυρίως, που αυτές οι ιστορίες απομακρύνουν το φως από αληθινά θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και ελπίζω ότι με τον καιρό όσοι πουλάνε ψέματα για να δυσφημήσουν τον Hefner να βρουν ειρήνη στη ζωή τους», προσθέτει η Kimberly.

Η Baio – που ήταν μια από τις φίλες του Hugh μετά τον χωρισμό του από την Kimberly το 1998, και έζησε στο Playboy Mansion με τη Holly Madison από το 2001-03 – υπερασπίστηκε επίσης τον αείμνηστο ιδρυτή του Playboy.

Η Baio έγραψε στο παρελθόν για την Madison, η οποία κατηγόρησε τον Hef για κακοποίηση, σε μια ανάρτηση στο Facebook : «Επέλεξες να μείνεις εκεί. Επέλεξες να ποζάρεις γυμνή. Επέλεξες να κάνεις ένα ριάλιτι. Επέλεξες επίσης να γράψεις ένα βιβλίο. Ποτέ δεν έγραψα βιβλίο για να γεμίσω τις τσέπες μου με χρήματα. Προχώρησα χωρίς να καταδικάσω τον Hef, το προσωπικό, τους φίλους του ή οποιαδήποτε από τα άλλα κορίτσια που έζησαν εκεί», έγραψε η Baio. «Αν είσαι τόσο πληγωμένη, δώσε πίσω τα 1.000 $ μετρητά που σου έδινε ο Hef κάθε εβδομάδα για επτά χρόνια όσο ζούσες εκεί. Μαζί με την υγειονομική περίθαλψη, το αυτοκίνητο(α), την ασφάλεια αυτοκινήτου, το καροτσάκι του γκολφ, τις εβδομαδιαίες επισκέψεις στο κομμωτήριο, τα εβδομαδιαία ρούχα, εβδομαδιαίους μακιγιέρ και όλα τα μετρητά για την πλαστική χειρουργική, το δωμάτιο και τη διατροφή σου με υπηρεσία μπάτλερ και υπηρεσία καμαριέρας».

Η φρικιαστική ζωή των Playmates στη βίλα του Playboy

Προσθέτει ο Jamieson, πρώην υπάλληλος της Playboy Enterprises από το 1969 έως το 1975: «Ο Hef ήταν πάντα ο πιο ευγενικός άντρας και αντιμετώπιζε κάθε κουνελάκι με απόλυτο σεβασμό. Πάντα επέλεγε την εμπιστοσύνη. Τον αγαπώ. Άλλαξε τις ζωές μας προς το καλύτερο! Θα του είμαι για πάντα ευγνώμων».

Τέλος, η Patsy Quinn Bowen, η οποία εργάστηκε στο Atlantic Playboy Club από το 1967-73, γράφει: «Μου άρεσε να δουλεύω εκεί. Μου πρόσφερε έναν τρόπο ζωής που δεν θα είχα ποτέ. Θυμηθείτε ότι ήταν 1967! Γνώρισα έτσι πολλούς καλούς ανθρώπους και παρέμειναν φίλοι μου όλα αυτά τα χρόνια».

Η ανοιχτή επιστολή δεν είναι η πρώτη φορά που οι φίλοι του Hefner έρχονται να τον υπερασπιστούν. Ο γιος του, Cooper Hefner, έχει υπερασπιστεί τον πατέρα του πριν από την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ.

Δημοσιεύοντας ένα μήνυμα στο Twitter στις 23 Ιανουαρίου, ο Cooper έγραψε: «Μερικοί μπορεί να μην εγκρίνουν τη ζωή που διάλεξε ο πατέρας μου, αλλά ο πατέρας μου δεν ήταν ψεύτης. Όσο αντισυμβατικό κι αν ήταν, ήταν ειλικρινής στην προσέγγισή του και έζησε με ειλικρίνεια. Ήταν γενναιόδωρος και νοιαζόταν βαθιά για τους ανθρώπους. Αυτές οι σατανικές ιστορίες είναι μια περίπτωση που η λύπη έγινε εκδίκηση».

Some may not approve of the life my Dad chose, but my father was not a liar. However unconventional, he was sincere in his approach and lived honestly. He was generous in nature and cared deeply for people. These salacious stories are a case study of regret becoming revenge.

— Cooper Hefner (@cooperhefner) January 23, 2022

Η σημερινή ηγεσία του Playboy  εξέδωσε επίσης μια δήλωση πριν από την πρεμιέρα του «Secrets of Playboy», καταγγέλλοντας τις υποτιθέμενες «αποκρουστικές ενέργειες» του εκλιπόντος ιδρυτή και διαβεβαιώνοντας για τη «θετική αλλαγή» υπό τη νέα ηγεσία.

Το «Secrets of Playboy»  έκανε πρεμιέρα στο A&E στις 24 Ιανουαρίου. Πρώην υπάλληλοι, κουνελάκια από την ομάδα των Playboy Clubs και πρώην φίλες του Hugh είναι μεταξύ των ανθρώπων που εμφανίζονται στο ντοκιμαντέρ, το οποίο εξετάζει τους συγκλονιστικούς ισχυρισμούς που έγιναν για τον Hefner και το brand Playboy.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Ήταν ένα άτομο με εξαιρετικό χαρακτήρα, ευγένεια και αφοσίωση στην ελεύθερη σκέψη»: Εκατοντάδες πρώην «κουνελάκια», Playmates και φίλοι του Hugh Hefner καταδικάζουν το «Secrets of Playboy» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop