And Just Like That…Η αγαπημένη μας σειρά αποκτά δικό της ντοκιμαντέρ! Η πρεμιέρα και η behind the scenes ζωή της Carrie Bradshaw

12:38 2/2/2022 - Πηγή: iPop

Όλοι εμείς που λατρεύομε το «And Just Like That…» ας μαζευτούμε γιατί μας έχω πολύ ευχάριστα νέα! Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, πλέον, για το τέλος της πρώτης σεζόν γιατί έρχεται ένα νέο ντοκιμαντέρ και, μάλιστα, το trailer μόλις κυκλοφόρησε!

Το «And Just Like That… The Documentary» θα συμπέσει με το φινάλε της πρώτης σεζόν του «Sex and the City» που θα προβληθεί την Πέμπτη, 03/02.

Το «And Just Like That… The Documentary» είναι γεγονός! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Το ντοκιμαντέρ θα μας δώσει μία γεύση από τα παρασκήνια και τη δημιουργία της νέας σειράς, η οποία ξεκινάει από τις ζωές της

Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) και δύο από τις καλύτερες φίλες της, Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) και Charlotte York Goldenblatt (Kristin Davis), σχεδόν δύο δεκαετίες μετά το τέλος της πρώτης σειράς του HBO.

Η SJP, η οποία ήταν, επίσης, παραγωγός του ντοκιμαντέρ, εμφανίζεται στο trailer κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, καθώς απευθύνεται στην κάμερα και λέει: «Ακόμα και μετά από 23 χρόνια, είμαι ενθουσιασμένη. Τρομοκρατημένη και ενθουσιασμένη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That… (@justlikethatmax)

Το trailer παρουσιάζει, επίσης, έντονα τη μόδα και τα ρούχα της νέας σειράς και γενικότερα είναι μία μικρή ματιά στα παρασκήνια της δημιουργίας της πρώτης σεζόν. And just like that… Το ντοκιμαντέρ δημιουργεί στους θαυμαστές ελπίδες να περιμένουν περισσότερα από την Carrie, τη Miranda και τη Charlotte.

Στο trailer εμφανίζεται, επίσης, για λίγα δευτερόλεπτα ο Willie Garson, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά από μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας.

Ο χαρακτήρας του Stanford Blatch διαγράφηκε από το show μέσω μιας μετακόμισης στην Ιαπωνία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That… (@justlikethatmax)

Μένει να δούμε αν θα εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ και πώς θα αντιμετωπιστεί η έντονη απουσία της Kim Cattral. Η ηθοποιός, η οποία έδωσε ζωή σε έναν πολύ βασικό χαρακτήρα του Sex and the City, της Samantha Jones, αρνήθηκε να συμμετάσχει στη νέα σειρά ή σε μελλοντικές επαναλήψεις του franchise.

Είδαμε τα 2 πρώτα επεισόδια του And Just Like That και αυτή είναι η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς (Προσοχή Spoilers!)

Οι συνεντεύξεις που θα δούμε στο νέο ντοκιμαντέρ θα είναι των Parker, Nixon και Davis, μαζί με επιπλέον μέλη του καστ, Sara Ramírez, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Nicole Ari Parker, Karen Pittman και Sarita Choudhury.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That… (@justlikethatmax)

Όπως θα παρατηρήσεις κι εσύ στο trailer απουσιάζει ο Chris Noth, του οποίου ο θάνατος του χαρακτήρα Mr. Big στην πρεμιέρα της σειράς ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες στιγμές. Μέρες μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, ο Noth κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση από πολλές γυναίκες.

Το «And Just Like That… The Documentary», λοιπόν, θα είναι διαθέσιμο για streaming στις 3 Φεβρουαρίου στο HBO Max.

Δες εδώ το trailer:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο And Just Like That…Η αγαπημένη μας σειρά αποκτά δικό της ντοκιμαντέρ! Η πρεμιέρα και η behind the scenes ζωή της Carrie Bradshaw εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα