Ένα viral beauty hack στο TikTok σε βοηθά να βρεις την κατάλληλη απόχρωση κραγιόν για το πρόσωπό σου – Πες ναι στα σαρκώδη και ακαταμάχητα χείλη τώρα!

13:19 2/2/2022 - Πηγή: iPop

Όταν το TikTok πρωτοεμφανίστηκε, πιστεύαμε ότι ήταν απλώς βιντεάκια με διασκεδαστικούς χορούς και μεταγλώττιση φωνής, αλλά η εφαρμογή έχει αποδειχθεί πως είναι πολύτιμη! Μας έχει δώσει hacks για τα πάντα, από το μαγείρεμα μέχρι την αποθήκευση, την περιποίηση της επιδερμίδας και την τελειοποίηση του μακιγιάζ μας. Γι’ αυτό και σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σου άλλο είναι μυστικό που αφορά το κραγιόν σου!

Το νέο hack έχει να κάνει με τη δημιουργία της τέλειας απόχρωσης κραγιόν για εσένα, μια διαδικασία στην οποία αποτυγχάναμε αιώνια στο παρελθόν

(τέλειο κόκκινο, πού είσαι;!). Έτσι, με αυτή την διαδικασία στον ορίζοντα, μπορούμε να πούμε πως έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου.

Ο Nail Artist της JLo μοιράζεται μαζί σου όλα τα nail trends του 2022! – 3D λεπτομέρειες και αυτοκόλλητα καταλαμβάνουν τον beauty world!

Με λίγα βήματα μπορείς να βρεις ποια είναι η σωστή απόχρωση κραγιόν για το πρόσωπό σου!

Δεν είναι ξεκάθαρο ποιος ακριβώς ανακάλυψε αυτό το έξυπνο hack, αλλά ένα από τα πρώτα βίντεο που μας οδήγησαν σε αυτή τη διαδικασία είναι από τον χρήστη του TikTok @yokenzie (Kenzie B). 

Η μεταμόρφωση της Adele: Δείχνει σε video βήμα- βήμα πώς βάφεται

Το βίντεό της έχει συγκεντρώσει 2,2 εκατομμύρια προβολές από τότε που το δημοσίευσε και πάνω από 6.000 λάτρεις των κραγιόν το έχουν κατακλύσει με σχόλια μέχρι στιγμής. 

«Έχω μια μικρή συμβουλή για τα κορίτσια», λέει στην κάμερα, προτού εξηγήσει επακριβώς: «Η τέλεια απόχρωση για τα χείλη σου είναι το μολύβι των φρυδιών σου, ό,τι κι αν χρησιμοποιείς για ρουζ και μετά απλά προσθέτεις μια γυαλάδα. Αυτή είναι πάντα η τέλεια απόχρωση για τα χείλη».

Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη. Χρησιμοποίησε το μολύβι των φρυδιών σου ως γραμμή χειλιών, μετά πρόσθεσε το ρουζ σου στη μέση των χειλιών σου και στη συνέχεια άπλωσε ένα gloss από πάνω. Τώρα έχεις βρει την ιδανική απόχρωση!

Τα 5 trends στο μακιγιάζ ματιών γι’ αυτόν τον χειμώνα υπόσχονται ακαταμάχητο βλέμμα

Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

@yokenzieb

Shout out to all the gworls

original sound – Kenzie B

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ένα viral beauty hack στο TikTok σε βοηθά να βρεις την κατάλληλη απόχρωση κραγιόν για το πρόσωπό σου – Πες ναι στα σαρκώδη και ακαταμάχητα χείλη τώρα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα