Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/02/2022)

08:30 2/2/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/02/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/02/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (02/02/2022),

η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Υδροχόο σε κενό πορείας και ίσως και ίσως να θελήσετε να προγραμματίσετε κάποιους στόχους σας. Από το μεσημέρι και μετά  θα περάσει στους Ιχθύς και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να μείνετε σπίτι σας με την οικογένειάς σας για να ηρεμήσετε.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα  από  το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Υδροχόο ωστόσο μην κάνετε σημαντικές κινήσεις και επαφές στα επαγγελματικά σας.Από το μεσημέρι και μετά θα περάσει στους Ιχθύς  και μπορεί να θελήσετε να επικοινωνήσετε με κάποιους φίλους ώστε να κανονίσετε κάποια συνάντηση το βράδυ ενώ θα έχετε βοήθεια ή υποστήριξη από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να κάνετε κάποια σχέδια ωστόσο καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις μέσα σε αυτό το διάστημα.Από το μεσημέρι και μετά θα περάσει  στους Ιχθύς και τον 10ο σας οίκο και ίσως βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν και σας αγχώνουν μέσα στην εργασία σας ενώ ίσως να έχετε βελτίωση και στα οικονομικά σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλό θα είναι να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις για τακτοποίηση κάποιων οφειλών αφού δεν θα καταφέρετε να τις ολοκληρώσετε.Από το μεσημέρι και μετά  θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 9ο σας οίκο σε ένα ευνοϊκό ζώδιο για εσάς και θα μπορέσετε να σκεφτείτε νέες ιδέες ενώ κάποιοι ίσως να πάρετε και τις συμβουλές κάποιου δικηγόρου για κάποια προσωπικά σας θέματα.

Λέων

Η Σελήνη  από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Υδροχόο και τον 7ο σας οίκο και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για κάποιες πιέσεις που αντιμετωπίζετε στις συνεργασίες σας.Από το μεσημέρι και μετά  θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 8ο σας οίκο και μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που δεν τα έχετε υπολογίσει αλλά θα έχετε λύσεις και βοήθεια από συνεργάτες και φίλους.

Παρθένος

Η Σελήνη  από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Υδροχόο και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για στόχους επαγγελματικούς ωστόσο ίσως να μην έχετε και τα ποθητά αποτελέσματα.Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη  θα βρίσκεται στους Ιχθύς  και θα έχετε εύνοια και καλή διάθεση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα από  το πρωί  θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον 5ο σας οίκο και ίσως να μην έχετε τα ανάλογα αποτελέσματα σε θέματα δημιουργικότητας ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 6ο σας οίκο και θα έχετε περισσότερη διάθεση να επικοινωνήσετε ,να έχετε αποτελεσματικότητα στην εργασία σας ή να έχετε καλύτερη επικοινωνία με συναδέλφους.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (02/02/2022), η Σελήνη σήμερα  από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Υδροχόο και καλύτερα μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για θέματα οικογενειακά που ίσως σας πιέζουν.Από το μεσημέρι και μετά θα βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 5ο σας οίκο  και θα έχετε πιο καλή διάθεση ενώ ίσως να έχετε και κάποια έσοδα από κάτι δημιουργικό που θα κάνετε.

Τοξότης

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Υδροχόο σε κενό πορείας και καλό θα είναι να μην κάνετε συμφωνίες για οικονομικά θέματα ενώ από το μεσημέρι και μετά θα περάσει στους Ιχθύς  και τον 4ο σας οίκο και ίσως να πάρετε εσωτερική ικανοποίηση από κάποια καλή έκβαση σε θέματα οικογενειακά αλλά και οικονομικά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Υδροχόο και ίσως να σας πιέσουν κάπως οικονομικά θέματα ωστόσο ίσως να μην έχετε τα ανάλογα αποτελέσματα αν θελήσετε να τα διευθετήσετε ενώ από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη  θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 3ο σας οίκο  ίσως να έχετε βοήθεια από το περιβάλλον σας ή από κάποιο συνεργάτη σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στο ζώδιό σας και ίσως να μην έχετε διάθεση να λειτουργήσετε για προσωπικά σας θέματα που ίσως να σας έχουν πιέσει και ψυχολογικά.Από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη  θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 2ο σας οίκο θα ευνοηθείτε σε θέματα οικονομικά  και ίσως να έχετε έσοδα από τη συμμετοχή σας σε μια ομάδα αλλά και σε συναντήσεις και συμφωνίες που θα σας ευνοήσουν στα επαγγελματικά σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο και ίσως να είστε κάπως πιεσμένοι ψυχολογικά για να τα προλάβετε κάποιες υποχρεώσεις σας σήμερα ωστόσο από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη  θα βρίσκεται στο ζώδιό σας   θα έχετε περισσότερη διάθεση ενώ θα έχετε εύνοια και αναγνώριση από την καριέρα σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (02/02/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
02022022,