Η viral συνταγή για σπιτικό finger food είναι εδώ! Αυτά τα chips κοτόπουλου με σως μουστάρδας θα σε ξετρελάνουν

15:18 18/11/2021 - Πηγή: iPop

Τραγανά, αλμυρά και χωρίς υδατάνθρακες. Τρως μία μπουκιά και δεν μπορείς να σταματήσεις. Αυτά τα chips κοτόπουλου έρχονται για να σου αλλάξουν τη ζωή! Αν προσέχεις τη διατροφή σου, πίστεψέ με είναι η ιδανική συνταγή για σπιτικό finger food. Στην εποχή των παλιών μου διατροφικών συνηθειών, κάτι τραγανό και αλμυρό θα σήμαινε πατατάκια, τώρα, όμως, ήρθε η στιγμή να βάλουμε τέλος στις παλιές καλές εποχές και να αγκαλιάσουμε αυτά τα chips κοτόπουλου. Καλή επιτυχία!

Αν σ’ αρέσουν τα onion rings, με αυτή τη

συνταγή θα τα φτιάχνεις και στο σπίτι!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για το σπιτικό finger food:Στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε κομμάτια½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου½ κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα½ κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη

Για τη σως:

½ φλιτζάνι μαγιονέζα2 κουταλάκια του γλυκού κίτρινη μουστάρδα¼ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού2 κουταλάκια του γλυκού σάλτσα μπάρμπεκιου1 κουταλάκι του γλυκού στέβια

Υγιεινό και εύκολο κοτόπουλο με σάλτσα πορτοκαλιού

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Προθέρμανε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώσε σε ένα μεγάλο ταψί λαδόκολλα.Ανακάτεψε τα καρυκεύματα.Τοποθέτησε το κοτόπουλο στο ταψί και άλειψε κάθε φιλετάκι με τα καρυκεύματα.Κάλυψε το κοτόπουλο με επιπλέον λαδόκολλα για να αποφύγεις το κάψιμο των καρυκευμάτων.Ψήσε για 35 με 40 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Σέρβιρε με την κατάλληλη σως.

Για να ετοιμάσεις την σως:

Χτύπησε όλα τα υλικά για τη σως μέχρι να ενωθούν και το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο.

Συνταγή για κοτόπουλο στο φούρνο με σπαράγγια που θα πείσει τα παιδιά σου να φάνε λαχανικά

Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η viral συνταγή για σπιτικό finger food είναι εδώ! Αυτά τα chips κοτόπουλου με σως μουστάρδας θα σε ξετρελάνουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα