H Meghan Markle στην Ellen DeGeneres- Θυμάται τη ζωή της πριν γνωρίσει τον Πρίγκιπα Harry

20:02 17/11/2021 - Πηγή: iPop

Η Meghan Markle στην Ellen DeGeneres στην πρώτη της εμφάνιση στη διάσημη εκπομπή, που σίγουρα θα σχολιαστεί και θα συγκεντρώσει πάνω της όλα τα βλέμματα!

Καλεσμένη στο talk show της Ellen DeGeneres, η Δούκισσα θα μιλήσει για τη ζωή της πριν γνωρίσει τον Πρίγκιπα Harry και συγκεκριμένα θα αναφερθεί στις οντισιόν στην Warner Bros

όταν εργαζόταν ως ηθοποιός.

Οι σεκιουριτάδες πάντα έλεγαν: “Break a leg” Ελπίζουμε να τα καταφέρεις! Αλλά, σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά

Απ’ το sneak preview και τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μαθαίνουμε ότι συνήθιζε να οδηγεί ένα παλιό Ford Explorer Sport με «μια δική του ζωή», όπως την περιέγραψε.

Πάρκαρα στο πίσω μέρος του πάρκινγκ και άνοιγα το πορτμπαγκάζ, μετά ανέβαινα και το έκλεινα πίσω μου και σερνόμουν πάνω από όλα τα καθίσματα για να βγω έξω. Έτσι πηγαινοερχόμουν

Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle σε καθημερινό show από τότε που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Meghan Markle και Ellen DeGeneres είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια, με τη φιλία τους να ξεκινάει με μια τυχαία συνάντηση σε ένα καταφύγιο σκύλων, όπου η Meghan συζητούσε αν θα υιοθετούσε το πρώτο της κατοικίδιο.

Μιλώντας γι’ αυτή τη συνάντηση, η Δούκισσα λέει:

Είναι κάπως σαν να σου λέει η Oprah να κάνεις κάτι. Και βγαίνει έξω (η Ellen) για να μπει στο αυτοκίνητό της, αλλά αντί να μπει γυρίζει και έρχεται και χτυπά το τζάμι του παραθύρου μου και φωνάζει «Πάρε τον σκύλο!» Κι έτσι τον έφερα σπίτι. Γιατί μου το είπε η Ellen

H Meghan Markle στην Ellen DeGeneres: To teaser

Η Meghan Markle θυμάται το σκληρό παρελθόν της και με μία επιστολή στο Κογκρέσο μάχεται υπέρ των γονεϊκών δικαιωμάτων

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H Meghan Markle στην Ellen DeGeneres- Θυμάται τη ζωή της πριν γνωρίσει τον Πρίγκιπα Harry εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα