Αχ πόσο μας έλειψε! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε την πρώτη φωτογραφία απ’ τα γυρίσματα MasterChef 6

11:06 18/11/2021 - Πηγή: iPop

Αν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε ένα και μοναδικό show που ανυπομονούμε κάθε χρόνο να ξεκινήσει στην ελληνική τηλεόραση, αυτό δεν θα ήταν άλλο απ’ το MasterChef. Οι αγαπημένοι μας κριτές, αλλά και η καλοστημένη παραγωγή, έχουν καταφέρει να μας κάνουν να αγαπήσουμε τον διαγωνισμό μαγειρικής. Μέσα απ’ αυτόν ανοίγουν οι γαστρονομικοί ορίζοντές μας, αλλά παράλληλα δεν μπορούμε να αντισταθούμε και στο χιούμορ των κριτών! Τα γυρίσματα MasterChef 6 και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε την πρώτη φωτογραφία!

«Οσονούπω (coming soon)», έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

ποστάροντας μια ασπρόμαυρη εικόνα με τις χαρακτηριστικές τρεις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, ενώ φυσικά έκανε mention τους δύο του ταίρια, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη.

Η φωτογραφία απ’ τα γυρίσματα MasterChef 6: View this post on Instagram

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αναμένεται να δούμε τον νέο κύκλος του μαγειρικού διαγωνισμού του Star μετά το τέλος του GNTM 4 και συγκεκριμένα μετά τα Χριστούγεννα. Συνήθως μάλιστα την ημέρα προβολής του τελικού του GNTM προβάλλεται και το πρώτο trailer του MasterChef.

Θυμίζουμε ότι το 5ο MasterChef κατέκτησε η Μαργαρίτα, η οποία στέφθηκε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef και κέρδισε την αγάπη και τον θαυμασμό μας για όλη την πορεία και την αυθεντικότητα του χαρακτήρα της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αχ πόσο μας έλειψε! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε την πρώτη φωτογραφία απ’ τα γυρίσματα MasterChef 6 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα