Διάσημο ζευγάρι χώρισε μετά από 2 χρόνια σχέσης- Κανείς δεν το περίμενε

12:23 18/11/2021 - Πηγή: iPop

Όλα τα ωραία δυστυχώς κάποτε τελειώνουν και οι περισσότερες σχέσεις, αν όχι όλες, κάνουν τον κύκλο τους. Έτσι, λοιπόν, και γι’ αυτό το αγαπημένο μας ζευγάρι, που η σχέση τους θύμιζε ένα αιώνιο summer love, έφτασε το τέλος και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους σε αυτή τη ζωή.

Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το βράδυ της Τετάρτης, 17/11, στο Instagram σε μια κοινή δήλωση που

δημοσίευσαν σε ένα απλό Story.

Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello χώρισαν: Το Instagram Story και το λάθος στη σχέση τους

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να λήξουμε τον δεσμό μας αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο ως άνθρωποι, είναι δυνατότερη από ποτέ», ξεκίνησαν. Έλα, όλοι έχουμε πει κάτι παρόμοιο, αλλά κανείς μας δεν το έχει τηρήσει. Παραδέξου το.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shawn Mendes (@shawnmendes)

«Ξεκινήσαμε τη σχέση μας ως κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε τόσο την υποστήριξή σας από την αρχή και έπειτα. Camilla και Shawn».

Η Camilla Cabello, σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναγκάστηκε να διαψεύσει τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να αρραβωνιάζεται, αφού εκείνη εθεάθη με ένα δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι στα Social Media. «Ορκίζομαι στον Θεό, δεν ξέρω καν σε ποιο χέρι βάζουμε το δαχτυλίδι των αρραβώνων, οπότε μερικές φορές θα το βάζω σε εκείνο το δάχτυλο κι ας μη σημαίνει κάτι», αποκάλυψε στον Jimmy Fallon τον Αύγουστο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shawn Mendes (@shawnmendes)

Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello χώρισαν, αλλά επιβάλλεται να κάνουμε ένα throwback στη σχέση τους. Το ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του και βγήκε για πρώτη φορά ραντεβού τον Ιούλιο του 2019 και στη συνέχεια έγινε τόσο γνωστό κατά τη διάρκεια της πανδημίας που πραγματικά το λατρέψαμε όλοι. Δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση αυτή την εξέλιξη. Οι φωτογραφίες τους και τα βίντεο τους ξεχείλιζαν έρωτα και πάθος και μας έκαναν πάντα να θέλουμε και να αναζητάμε τη σχέση τους. Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πως τα Social Media δεν είναι αληθινά και δεν είναι όλα ρόδινα, κρύβουν πολλές παγίδες. Κάνε, λοιπόν, screenshot τις φωτογραφίες τους πριν τις κατεβάσουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shawn Mendes (@shawnmendes)

Πάντως, ας κρατήσουμε το θετικό, όσο κι αν αγαπούσαμε αυτό το ζευγάρι, ο Shawn Mendes είναι και πάλι ελεύθερος και σου εύχομαι εσύ να είσαι η επόμενη τυχερή!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Διάσημο ζευγάρι χώρισε μετά από 2 χρόνια σχέσης- Κανείς δεν το περίμενε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα