Τα καλύτερα tweets θα τα διαβάσεις στο #112gr

14:09 11/8/2019 - Πηγή: iPop

Τα καλύτερα tweets θα τα διαβάσεις στο #112gr, γιατί ναι τους τουιτεράδες τους ενοχλεί ακόμη κι αυτή η κατά τα άλλα πολύ χρήσιμη υπηρεσία.

Ήταν πρωί Σαββάτου όταν λάβαμε -οι περισσότεροι- τα μηνύματα απ’ το 112, στα οποία η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μας προειδοποιούσε για τον υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς.

Αυτή ήταν η πρώτη αποστολή SMS απ’ την επίσημη έναρξη της ενδιάμεσης λύσης του 112 και όπως ήταν φυσικό κι αναμενόμενο προκάλεσε έντονη αναστάτωση στους πολίτες που

το έλαβαν, σε αυτούς που είχαν ξεχάσει την ύπαρξη του και σε εκείνους που είχαν πιστέψει ότι το 112 ίσως να μην λειτουργήσει ποτέ ξανά.

Το Twitter για το 112 σχολίασε κι αυτό με τη σειρά του το μεγάλο θέμα του Σαββάτου 10 Αυγούστου, με τους περισσότερους φυσικά να μην επικεντρώνονται στη σημασία αυτής της υπηρεσίας, αλλά να βρίσκουν την αφορμή για να το σχολιάζουν με το μοναδικό τους χιούμορ.

Σημείωση: Εννοείται ότι οι περισσότεροι γκρίνιαξαν που έλαβαν πολλές φορές το ίδιο μήνυμα, ενώ άλλοι ζητούν ενημέρωση απ’ το 112 για τις περιοχές που θα επισκεφτεί ο πρωθυπουργός… Τι να εννοούν άραγε;

Όσα είδαμε στο Twitter για το 112:

Τέτοιες διακρίσεις το 112, δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο.

Εμένα που δε μου έστειλε μήνυμα το #112gr τι είμαι; Η ντροπή της κινητής τηλεφωνίας είμαι. Αυτό είμαι.

— η κλον (@eleniklon) August 10, 2019

perhaps he’s just not into you #112gr #δενστέλνει

miss understanding (@_miss_und) August 10, 2019

Υπήρξαν κι ορισμένοι που χάρηκαν που κάποιος τους θυμήθηκε και είδαν έτσι κι αυτοί ένα μήνυμα στο κινητό τους!

Κοιμηθείτε, έστειλε

Keywords
Τυχαία Θέματα