Η πρώτη ελληνική ταινία που μπαίνει στο Netflix!

18:38 23/6/2022 - Πηγή: iPop

To The Waiter γίνεται η πρώτη ελληνική ταινία στο Netflix και παρακάτω είναι όλα όσα θέλεις να ξέρεις!

Το επόμενο διάστημα η ταινία του 2018, με πρωταγωνιστές τον Άρη Σερβετάλη και τον Γιάννη Στάνκογλου, πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα της στην πλατφόρμα στην Ευρώπη, ωστόσο, δεν θα είναι στον κατάλογο της Ελλάδας…

Θα είναι διαθέσιμη στις παρακάτω χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχία/Σλοβακία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία,

Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ισπανία, Ελβετία και Βρετανία.

Τονίζεται πως η συγκεκριμένη ταινία έχει λάβει βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Ελληνική ταινία στο Netflix: Η σύνοψη του «The Waiter»

«Ο Ρένος είναι ένας επαγγελματίας σερβιτόρος που οδηγεί μια απλή και ήσυχη ζωή, μοναχικός και σχολαστικός παρατηρητής με ιδιαίτερη αδυναμία στα φυτά. Η ζωή του όμως θα διαταραχθεί όταν θα βρεθεί αντιμέτωπος με την εξαφάνιση του γείτονά του, Μίλαν. Δύο σκοτεινοί χαρακτήρες, ο «Ξανθός» και η Τζίνα, μπλεγμένοι με τον Μίλαν, θα παρασύρουν τον Ρένο σε μια σειρά ακραίων γεγονότων. Ο Ρένος, αμφισβητώντας την ιερή καθημερινή του ρουτίνα, θα δοκιμάσει την ικανότητά του και την προθυμία του να αλλάξει τη ζωή του πάνω σε θέματα αγάπης και θανάτου. Σχέσεις θα δημιουργηθούν, μυστικά θα μοιραστούν και η εμπιστοσύνη θα αμφισβητηθεί. Θα μπορέσει ο Ρένος να ακολουθήσει;».

Στην ταινία «The Waiter» παίζουν οι: Άρης Σερβετάλης, Γιάννης Στάνκογλου, Chiara Gensini, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Mαρία Καλλιμάνη και Αντώνης Μυριάγκος.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η πρώτη ελληνική ταινία που μπαίνει στο Netflix! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα