Το μέλλον της Μοναρχίας! Αποκαλύφθηκε το πρώτο επίσημο κοινό πορτρέτο της Kate και του Πρίγκιπα William

15:03 23/6/2022 - Πηγή: iPop

Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William φωτογραφήθηκαν για το πρώτο τους επίσημο κοινό πορτρέτο! Εσένα πώς σου φαίνεται το ζευγάρι;

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge αποκάλυψαν το πρώτο τους επίσημο ζωγραφισμένο πορτρέτο κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στην ομώνυμη περιοχή τους στο Cambridgeshire, που είναι μια κομητεία στην πόλη του Cambridge. Το

ζευγάρι έλαβε τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge από τη βασίλισσα Ελισάβετ την ημέρα του γάμου τους τον Απρίλιο του 2011.

Πίνακας Kate και William – Το πρώτο τους πορτρέτο

Ο William και η Kate σταμάτησαν στο Μουσείο Fitzwilliam του Πανεπιστημίου του Cambridge στην καρδιά του Cambridge, όπου είδαν το ζωγραφισμένο έργο τέχνης, το οποίο αποκαλύφθηκε στο κοινό για πρώτη φορά. Το έργο ξεκίνησε το 2021 από το Cambridgeshire Royal Portrait Fund, το οποίο κατέχει το Κοινοτικό Ίδρυμα του Cambridge, ως δώρο στο Cambridgeshire. Το ζωγράφισε ο βραβευμένος καλλιτέχνης πορτραίτων Jamie Coreth.

Ο πρίγκιπας William γιορτάζει την Ημέρα του Πατέρα με την πιο τρυφερή φωτογραφία

«Ήταν το πιο ασυνήθιστο γεγονός στη ζωή μου να ζωγραφίσω αυτή την εικόνα», δήλωσε ο Coreth. «Ήθελα να δείξω πως είναι χαλαροί και προσιτοί, όσο και κομψοί και αξιοπρεπείς».

JAMIE CORETH + FINE ART COMMISSIONS

«Καθώς είναι το πρώτο πορτρέτο που τους απεικονίζει μαζί, και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως Δούκας και Δούκισσα του Cambridge, ήθελα ο πίνακας να προκαλεί ένα αίσθημα ισορροπίας μεταξύ της δημόσιας και της ιδιωτικής τους ζωής. Το έργο είναι δώρο και ελπίζω να το απολαύσουν όσο απόλαυσα και εγώ να το δημιουργώ», συνέχισε.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας William και η Kate επισκέφθηκαν την Ουαλία με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους: τον Πρίγκιπα George και την Πριγκίπισσα Charlotte. Όταν ο Πρίγκιπας Κάρολος γίνει μονάρχης, ο Πρίγκιπας William θα γίνει Πρίγκιπας της Ουαλίας, ο τίτλος που δίνεται στον κληρονόμο στον θρόνο, ενώ η Kate θα είναι γνωστή ως η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Αυτά είναι τα φαγητά που τρώει η Βασιλική Οικογένεια – Αν είσαι ό,τι τρως τότε ανακαλύψαμε τον κρυφό εαυτό των Royals

Η εμφάνισή τους στην Ουαλία υπογράμμισε έναν από τους κύριους στόχους του Ιωβηλαίου Σαββατοκύριακου — όχι μόνο να γιορτάσουν τα 70 χρόνια βασιλείας της Βασίλισσας, αλλά και να τονίσουν το μέλλον και τη διαδοχή της μοναρχίας, καθώς και ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας George είναι μελλοντικοί πρίγκιπες της Ουαλίας, πριν γίνουν βασιλιάδες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το μέλλον της Μοναρχίας! Αποκαλύφθηκε το πρώτο επίσημο κοινό πορτρέτο της Kate και του Πρίγκιπα William εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα