Η Jennifer Aniston μοιράζεται μαζί σου όλα τα μυστικά για να αποκτήσεις το iconic hair style της Rachel Green

18:37 23/6/2022 - Πηγή: iPop

Η Jennifer Aniston μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της για να πετύχεις κι εσύ τα ονειρεμένα μαλλιά της Rachel Green που πάντα ήθελες! Με ένα ολιγόλεπτο βίντεο στο Instagram καταφέρνει να αλλάξει τον beauty κόσμο σου!

Η σταρ του The Morning

Show ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου προϊόντος για τα μαλλιά της επωνυμίας της LolaVie – το «πολυλειτουργικό» ελαφρύ λάδι μαλλιών – με ένα ιδιόμορφο τρόπο χτενίσματος.

«Μερικές φορές αυτό που μου αρέσει να κάνω είναι να αναμειγνύω το λάδι μαλλιών LolaVie με λίγο από το μαλακτικό για λίγη επιπλέον λάμψη», είπε ενώ ανακατεύει τα δύο προϊόντα στα μαλλιά της. «Μου αρέσει να το αποκαλώ LolaVie!» πρόσθεσε ενώ δίνει περισσότερο όγκο στα μαλλιά της.

«Δεν έχετε ιδέα τι μου συμβαίνει, μπορώ, άραγε, να κάνω παιδιά;»: Η Jennifer Aniston μιλά για τις φήμες περί εγκυμοσύνης που την πλήγωσαν

Μαλλιά της Jennifer Aniston – Πώς θα τα πετύχεις;

Αλλά αν οι στυλιστικές συμβουλές της Aniston δεν σε έπεισαν, εμείς θα το κάνουμε! Το να περιποιείσαι τα μαλλιά σου είναι η μισή σου αρχοντιά κι εμείς θα σε βοηθήσουμε να το κάνεις με επιτυχία!

Το λάδι βοηθά στη μεταμόρφωση της όψης των θαμπών, ταλαιπωρημένων και ξηρών μαλλιών ενώ ολοκληρώνει το στυλ σου. Ειδικά το λάδι κερατίνης που χρησιμοποιεί η Jennifer Aniston βοηθά στην ενίσχυση της ενυδάτωσης και στη μείωση του φριζαρίσματος, παρέχει, επίσης, φωτεινή λάμψη και λειαίνει τις άκρες, ενώ επανορθώνει την όψη των κατεστραμμένων μαλλιών.

Ένας πλήρης οδηγός για να ντυθείς ακριβώς όπως η Rachel Green στα Φιλαράκια – Γίνε το απόλυτο It-girl των 90s

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Η Jennifer Aniston φαίνεται στο τέλος του βίντεο να αναρωτιέται: «Πώς μπορούμε να δώσουμε στα μαλλιά μας που είναι πραγματικά κατεστραμμένα υγεία και λάμψη; Σε αυτό επικεντρωνόμαστε, λοιπόν, και μοιραζόμαστε αυτά τα μυστικά μαζί σου».

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η σταρ των Friends δοκιμάζει και μοιράζεται την συγκεκριμένη εμπειρία μαζί σου. Η Aniston την χρησιμοποιούσε, επίσης, για να δώσει στυλ και στο πολυσυζητημένο και εμβληματικό «The Rachel Cut», και αναφέρομαι φυσικά στο πολυεπίπεδο στυλ της δεκαετίας του ’90 που όλοι λατρεύαμε.

Η Jennifer Aniston ετοιμάζει το δικό της brand ομορφιάς και ανυπομονούμε να το γνωρίσουμε

Εσύ, όμως, τι μπορείς να κάνεις; Είναι απλό! Να προμηθευτείς το λαδάκι που σου ταιριάζει και σε στεγνά μαλλιά να βάζεις λίγο από αυτό και λίγη μαλακτική στην χούφτα σου! Έπειτα, χάιδεψε απαλά τις άκρες των μαλλιών σου και είσαι έτοιμή!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Jennifer Aniston συνεχίζει να δημιουργεί trends! Γι’ αυτό την αγαπάμε άλλωστε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Jennifer Aniston μοιράζεται μαζί σου όλα τα μυστικά για να αποκτήσεις το iconic hair style της Rachel Green εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα