Η Κρήτη έρχεται στην Τεχνόπολις με το «Φεστιβαλάκι»

10:02 12/9/2014 - Πηγή: iPop

Αν θες να ταξιδέψεις μέχρι την Κρήτη, δεν χρειάζεται να πάρεις καράβι αλλά ένα τραίνο και λεωφορείο μέχρι την Τεχνόπολις. Το «Φεστιβαλάκι» έρχεται για να μας μαγέψει με την ομορφιά της Κρήτης την Παρασκευή 12-9-2014.

Αν δεν έχεις πάει ποτέ στην Κρήτη, τότε μη ανησυχείς γιατί έρχεται

αυτή σε εσένα. Με το Φεστιβαλάκι του Σεπτεμβρίου, να έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική και εξαιρετική εμπειρία για διασκέδαση και ενημέρωση, το πρόβλημα σου λύθηκε. Μάθε για αγαπημένους Κρητικούς καλλιτέχνες και για ανθρώπους που πέρασαν από την Κρήτη και έμεινε το στίγμα και η δράση τους στο μεγάλο νησί.

Αν είσαι λάτρης της Κρητικής τέχνης, τότε την Παρασκευή πρέπει να βρίσκεσαι στην Τεχνόπολις και να παρακολουθήσεις το «Φεστιβαλάκι». Μάθε για την δράση του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου, του Νίκου Καζαντζάκη, του Ερωτόκριτου και του Νίκου Ξυλούρη στο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και απόλαυσε την λεβεντιά των Κρητικών μέσα από το τραγούδι και το χορό.

Περισσότεροι από 150 καλλιτέχνες ενώνονται για να ψυχαγωγήσουν το κοινό, το οποίο μπορεί να συμμετέχει ενεργά. Επιπλέον, οι φωτογράφοι μας παρουσιάζουν την ορεινή Κρήτη και όλες τις ομορφιές της. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μαντινάδες από το Φεστιβαλάκι. Έρωτας, αγάπη, θλίψη,χαρά ή όποιο συναίσθημα σε προκαλεί για να πλέξεις μια μαντινάδα.

Η ώρα προσέλευσης είναι στις 17:00 στην Τεχνόπολις και η τιμή του εισιτηρίου είναι 16 ευρώ.

The post Η Κρήτη έρχεται στην Τεχνόπολις με το «Φεστιβαλάκι» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα