Η Gwyneth Paltrow έγινε 48 και το γιόρτασε ποζάροντας ακομπλεξάριστη, εντελώς γυμνή στο Instagram!

10:46 28/9/2020 - Πηγή: iPop

Η ιδρύτρια του Goop γιόρτασε τα γενέθλιά της, αφήνοντας άφωνους τους followers της στο Instagram. Η Gwyneth Paltrow έγινε 48 και το κορμί της είναι πιο καλλίγραμμο από ποτέ.

Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, ανοιχτός σε αντιλήψεις, που δεν “κολλάει” στα στερεότυπα και στα πιστεύω της κοινωνίας. Έχει πρωτοπόρες ιδέες και μας το έχει επιβεβαιώσει πολλές φορές. Η Paltrow μας έχει δείξει κατά καιρούς πόσο ακομπλεξάριστη και χαλαρή είναι και το κάνει για ακόμα μία φορά την ημέρα που καλείται να σβήσει τα 48 κεράκια της.

Τι έκανε, όμως, αυτή τη φορά και μας επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω;

Η Gwyneth Paltrow έγινε 48 και πόζαρε όπως ακριβώς γεννήθηκε… ή με άλλα λόγια γυμνή. Η ξανθιά καλλονή αποφάσισε την ημέρα των γενεθλίων της να ανεβάσει μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας εντελώς γυμνή στον φωτογραφικό φακό, καλύπτοντας βέβαια τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας «Τίποτα πέρα από το κουστούμι των γενεθλίων μου σήμερα… σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ για τις ευχές και ευχαριστώ και το αδιανόητα καταπληκτικό ολοκαίνουργιο βούτυρο σώματος του goop που μου επιτρέπει να σκέφτομαι ότι μπορώ ακόμα να ποζάρω χωρίς τα ρούχα μου».

Φυσικά και τα σχόλια “έπεσαν” βροχή κάτω από την ανάρτηση, με την κόρη της, Apple Martin, να σχολιάζει με κεφαλαία γράμματα “Μαμά”.

View this post on Instagram

In nothing but my birthday suit today… thank you all so much for the birthday wishes and thank you to @goop ‘s insanely amazing brand new body butter for making me think I can still get my kit off. #goopgenes

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Sep 27, 2020 at 12:00pm PDT

Μην ξεχνάς πως η Αμερικανίδα είναι ακομπλεξάριστη με τα γυμνά σώματα, ενώ έχει αποδείξει πως είναι μακριά από τα ταμπού της κοινωνίας. Να σου θυμίσουμε πως πριν από λίγους μήνες έκανε ένα πρωτότυπο δώρο στον γιο της μ’ ένα πάζλ με σκίτσα από γυναικεία στήθη για να τον κρατήσει απασχολημένο κατά τη διάρκεια του lockdown, ενώ μην ξεχνάς πως και πέρυσι είχε ανεβάσει τόπλες φωτογραφία ανήμερα των γενεθλίων της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Gwyneth Paltrow έγινε 48 και το γιόρτασε ποζάροντας ακομπλεξάριστη, εντελώς γυμνή στο Instagram! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα