Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/9/2020)

10:25 28/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/9/2020)και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/9/2020), η εβδομάδα που τρέχει έχει για εσάς πολλή

δουλειά και ένα πρόγραμμα που πρέπει να το τηρήσετε για να μην μείνουν πίσω, βασικοί τομείς καθήκοντα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Όμως τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει, εάν μέσα σας, δεν νιώθετε συναισθηματικά ισορροπημένοι, σε μια περίοδο όπου όπως όλα αλλάζουν, αλλάζει και οι στάση των ανθρώπων που βρίσκεστε καθημερινό, απέναντί σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας προβληματίσει, ιδίως όταν δικοί σας άνθρωποι, δε θα σας δώσουν την υποστήριξη που αναμένατε, γιατί βάζουν τα δικά τους αποκλειστικά θέματα ως προτεραιότητα.

Ταύρος

Μπορεί να έχετε στο μυαλό σας να διεκπεραιώσετε πολλές υποχρεώσεις, όμως η διάθεσή σας την όλη σχεδόν την εβδομάδα αυτή, γίνεται πολύ δημιουργική και έτσι δε θα σας λείψει η έμπνευση και το πρακτικό πνεύμα, ώστε να επιλύετε με αποτελεσματικούς τρόπους τα θέματα που θα προκύπτουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα, την περίοδο αυτή, να εντάξετε στο πρόγραμμά σας, μία νέα δραστηριότητα, που αφενός μεν θα έχει δημιουργικά στοιχεία, αφετέρου θα σας κάνει να ξεφεύγετε από ότι σας πιέζει ή σας καταπιέζει, σε επίπεδο καθημερινότητας. Ο κοινωνικό επαγγελματικός και φιλικός σας κύκλος διευρύνεται και εμπλουτίζεται με σημαντικές γνωριμίες.

Δίδυμοι

Με την εξωστρέφεια και τον άκρως επικοινωνιακό σας χαρακτήρα, δεν είναι δύσκολο να κάνετε φιλίες και έτσι το διάστημα αυτό, θα γνωρίσετε ανθρώπους στα πιο απίθανα μέρη όπου ανάμεσά τους κάποιοι θα γίνουν στο μέλλον, πολύ σπουδαίοι φίλοι και συμπαραστάτες σας. Γενικά το παραμείνετε μόνοι κλεισμένοι στο σπίτι, αυτό θα είναι κάτι που θα σας δυσκολέψει, αφού ακόμα και για ανεξήγητους λόγους, μέσα στην καρδιά σας θα αρχίσει να φωλιάζει μια ανερμήνευτη πολλές φορές αισιοδοξία. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε, είναι το που ανοίγετε την καρδιά σας, με ποιον μοιράζεστε τις σκέψεις σας, γιατί δεν είναι όλοι καλοί άνθρωποι.

Καρκίνος

Με μια καθημερινότητα που δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που θα θέλατε αλλά είναι γεμάτη από αναβολές καθυστερήσεις αναμονές και πάει λέγοντας, φαίνεται ότι, την εβδομάδα αυτή, ένα ζήτημα επανέρχεται από το παρελθόν και σας ζητά να το λύσετε άπαξ και δια παντός. Μια υπόθεση με κάποια εκκρεμότητα που την αφήσατε μακριά από τις παρούσες προτεραιότητές σας, κάνει την εμφάνισή της και σας ανατρέπει τη ροή του προγράμματος σας. Όπως λοιπόν και να έρθουν τα πράγματα, έχετε το μυαλό και τη σύνεση για να βρείτε λύσεις, τις οποίες και θα τις βρείτε. Μόνο μην αρκεστείτε στις ημίμετρες.

Λέων

Υποθέσεις που σχετίζονται με το εργασιακό σας περιβάλλον, σας βάζουν σε προβληματισμούς, αφού κατά πάσα πιθανότητα, υπάρχει πολύς ανταγωνισμός αλλά και παρασκήνιο αυτή την εποχή. Αυτές μπορεί να είναι οι αιτίες, που τα πράγματα δεν εξελίσσονται στο βαθμό που το επιθυμείτε κι αν δεν αφορά το επαγγελματικό ή όποιο άλλο πεδίο που μπορεί να δραστηριοποιείστε, μπορεί να έχει να κάνει με το ευρύτερα οικογενειακό σας περιβάλλον, που σχετίζεται με περιουσιακά και κληρονομικά ζητήματα. Μπορεί την περίοδο αυτή, να έχετε πολλή δουλειά και αρκετό τρέξιμο, πρέπει να έχετε και το νου σας για το τι συμβαίνει παράλληλα και σιωπηλά.

Παρθένος

Σήμερα η ημέρα εκτός από πολύ τρέξιμο σας φέρνει τη δυσκολία του να μην βρίσκετε εύκολη τη συνεννόησή σας με τους άλλους, είτε αυτοί είναι οι δικοί σας άνθρωποι, είτε στενοί συνεργάτες, που μάλλον δε θα συγκεντρώνονται σε αυτό που τους λέτε. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να λάβετε ένα παλιό χρέος, έναν λογαριασμό τοκισμένο, που θα δυσανασχετήσετε για την οικονομική επιβάρυνση που θα κληθείτε να καλύψετε. Όποιο θέμα και αν δημιουργηθεί σήμερα, μπορεί να σας αναστατώσει αλλά να ξέρετε ότι θα είναι περαστικό και επιλύσιμο. Οι εξελίξεις που περιμένετε αργούν, αλλά έρχονται θετικές.

Ζυγός

Παρ ότι δεν φημίζεστε για το έκρυθμο του χαρακτήρα σας, οι ημέρες αυτές είναι επίφοβες, αφού η ψυχολογία σας θα είναι αμφίθυμη. Άλλες φορές θα αποζητάτε το χρόνο για να απομονωθείτε από όλους και απ’ όλα, για να ηρεμήσετε και άλλες όταν σας προκαλούν λεκτικά, θα έχετε όλη την διάθεση να μην αφήνετε να πέφτει τίποτα κάτω. Οι πρώτοι που θα ξαφνιαστούν από τη συμπεριφορά σας, θα είναι οι άνθρωποι που ζείτε μαζί του και κάπου εκεί θα χρειαστεί, να είστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέτε, όσο κι αν διακατέχεστε από εκνευρισμό, αφού, μπορεί να πείτε σκληρές κουβέντες που δεν τις εννοείτε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/9/2020), κάποια θέματα που έχετε αμελήσει, όπως την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, ίσως να σας χτυπήσουν το καμπανάκι και να σας υπενθυμίσουν, ότι πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας περισσότερο. Παράλληλα από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, το μυαλό σας θα σκέφτεται έναν άνθρωπο δικό σας, πιθανόν και έναν γονέα σας, που σας προβληματίζει με τον τρόπο που διαχειρίζεται, θέματα που σχετίζονται με τα πρακτικά της καθημερινότητας, αφού στρεσάρεται και ίσως να χρειαστεί τη βοήθειά σας. Ότι δύσκολο σας παρουσιάσουν οι μέρες, να ξέρετε ότι αντιμετωπίζεται και δεν είναι μόνιμο.

Τοξότης

Σε μια εποχή όπου οι ευκαιρίες κρύβονται και χρειάζεται να έχετε ένστικτο για να τις ξετρυπώσετε, θα μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε με ποιους τρόπους θα μπορούσατε να ενισχύσετε τα εισοδήματά σας, γιατί οι ανάγκες τρέχουν και οι υποχρεώσεις επίσης. Έτσι λοιπόν, εάν διαθέτετε ένα φυσικό ταλέντο ή δεξιότητα, εάν ασχολείστε με τέχνες ή φτιάχνουν τα χέρια σας δημιουργικές ιδέες, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό, να βρείτε το χώρο για να εκθέσετε τη δημιουργική σας πλευρά και από εκεί, να εξασφαλίσετε ένα επιμίσθιο. Παράλληλο την προσπάθειά σας αυτή, θα βρεθούν άνθρωποι για να την προωθήσουν.

Αιγόκερως

Στόχοι σχέδια φιλοδοξίες βρίσκονται ακόμα στην αναμονή, αφού όλα δείχνουν πως για να φανεί η εξέλιξή τους θα τραβήξουν με καθυστερήσεις το χρόνο. Κάπου εδώ λοιπόν είναι το στοίχημα για σας, που λέει ότι εάν οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, στο τέλος θα καταφέρετε παραπάνω πράγματα από όσα περιμένετε. Προς το παρόν, ίσως να βγαίνει μια γκρίνια στη συμπεριφορά σας, όχι πάντα αδικαιολόγητη, αφού φαίνεται πως οι άνθρωποι που στηρίζεστε, δεν δείχνουν την ίδια ανησυχία με τις δικές σας, αντίθετα εάν είναι δικοί σας άνθρωποι, μπορεί και να σας θεωρήσουν υπερβολικούς, ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την κατάσταση.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/9/2020), ανεξάρτητα από το αντικείμενο που απασχολείστε στον εργασιακό σας τομέα, ή στο περιβάλλον που δραστηριοποιείστε, τις ημέρες αυτές, θα μπείτε στη διαδικασία, να επανεξετάσετε τις τυχόν προοπτικές που υπάρχουν, σε κάτι που κάνατε παλαιότερα ή βιοποριζόσασταν και θα κοιτάξετε να έρθετε σε επαφή, με ανθρώπους που είτε ήταν παλιοί σας συνεργάτες, είτε γνωρίζουν στους καιρούς που ζούμε, εάν υπάρχουν τα περιθώρια να ξανά ασχοληθείτε. Εάν το διάστημα αυτό, ψάχνετε για μια καινούργια δουλειά, δείτε πρώτα εάν υπάρχει κάποια θέση που κατείχατε στο παρελθόν ανοιχτή. Μπορεί και να σας περιμένει.

Ιχθύς

Κάποια συναισθηματικά κατάλοιπα από το παρελθόν, ίσως σας φέρουν μνήμες, που θα ανακαλέσουν δύσκολα συναισθήματα μέσα σας τις ημέρες αυτές. Μην μένετε όμως στάσιμοι, δεν υπάρχει λόγος να θυμάστε ατυχείς συνεργασίες και συμπεριφορές ανθρώπων, που ενώ τους δώσατε τη βοήθεια και το ενδιαφέρον σας, σας αγνόησαν, ή δεν ήταν κοντά σας, όταν τους χρειαστήκατε. Κοιτάξτε μπροστά σε ένα μέλλον όπου έχουν θέση τα όνειρα οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας. Προσπαθήστε να διευρύνετε τον φιλικό κοινωνικό και εργασιακό σας κύκλο. Εντάξετε μια καινούργια και πιο δημιουργική δραστηριότητα στο πρόγραμμά σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα